ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Το σανδάλι που έκανε το μεγάλο comeback αυτό το καλοκαίρι - 4 στιλάτα κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

15 Ιουνίου 2024

Shopping Alert: Το σανδάλι που έκανε το μεγάλο comeback αυτό το καλοκαίρι - 4 στιλάτα κομμάτια
Instagram/clairerose
Οι σαγιονάρες ήρθαν για να μείνουν το καλοκαίρι του 2024

Τα νέα trends ξεπετάγονται τόσο γρήγορα και εναλλάσωνται τόσο συχνά, που πλέον δεν μας κάνουν αίσθηση πράγματα που παλιά θα μας έκαναν να γυρίσουμε το κεφάλι μας απότομα. Τάσεις όπως οι διάφανες φούστες, οι βερμούδες, τα κάπρι παντελόνα και φυσικά οι σαγιονάρες. Οι σαγιονάρες έχουν κάνει μεγάλο comeback αυτή τη σεζόν και θεωρούνται από τα πιο hot παπούτσια για το καλοκαίρι του 2024.

Όχι όμως, δε μιλάμε για τις πλαστικές που χρησιμοποιούμε στην παραλία, αλλά για σαγιονάρες κατασκευασμένες από ποιοτικά υλικά, όπως σατέν, δέρμα ή σουέτ. Είναι εύκολο να συνδυαστούν με φορέματα, wide-leg παντελόνες, φούστες ή ακόμα και σορτσάκια. Δίνουν μια vintage νότα στο σύνολο και το κάνουν λίγο πιο νεανικό. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και ανακάλυψε τις πιο στιλάτες σαγιονάρες του καλοκαιριού. Μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο σου ζευγάρι με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Copenhagen - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Michael Kors - Με μεταλλικό λογότυπο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Tommy Hilfiger - Με ύφασμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Birkenstock - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.