ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Wide-leg παντελόνια και το καλοκαίρι - 6 elegant κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Ιουνίου 2024

Shopping Alert: Wide-leg παντελόνια και το καλοκαίρι - 6 elegant κομμάτια
Instagram/tinvcb
Τα wide-leg παντελόνια θα μας κάνουν παρέα και το καλοκαίρι

Τα παντελόνια κυριάρχησαν στις συλλογές των σχεδιαστών για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024. Ναι, φυσικά οι φούστες και τα φορέματα έκαναν αισθητή την παρουσία τους, αλλά τα παντελόνια ήταν παντού. Ήταν παντού όπως είναι και εδώ και πάρα πολλά, αλλά αυτή τη φορά η έμφαση δόθηκε στα wide-leg. Αυτά τα φαρδιά και άνετα κομμάτια που ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους και δίνουν μια αίσθηση κομψότητας.

Τα wide-leg παντελόνια του φετινού καλοκαιριού βγαίνουν σε πάρα πολλά χρώματα, μοτίβα, υφάσματα και στιλ. Καλύπτουν όλες τις προσωπικές αισθητικές και φυσικά μπορούν να συνδυαστούν με άπειρους τρόπους από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα 6 πιο elegant κομμάτια και στα παρουσίαζουμε στην παρακάτω λίστα. Μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Abercrombie & Fitch - Από 55% λινάρι & 45% βισκόζη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Liu Jo - Με pinstripe pattern - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Zeus & Dione - Από 100% λινό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Answear Lab - Από 90% βαμβάκι & 10% πολυεστέρα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Stine Goya - Από 100% οργανικό βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. Sisley - Από 100% λινό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Αφού διάβασες για τα wide-leg παντελόνια, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.