ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα must have ολόσωμα μαγιό του καλοκαιριού


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

28 Ιουνίου 2024

Shopping Alert: Τα must have ολόσωμα μαγιό του καλοκαιριού
Instagram/saraloura
Αυτό το καλοκαίρι πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου αυτά τα 4 στιλ μαγιό

Η ώρα για βουτιές στις θάλασσες κοντά στις πόλεις και στα νησιά έχει έρθει. Η θερμοκρασία μας προκαλεί να ξεχυθούμε στις παραλίες και να πλατσουρίσουμε στα δροσερά νερά. Μπορεί μέχρι και σήμερα να κολυμπάς με τα περσινά μαγιό σου, αλλά αν θέλεις να ανανεώσεις τη συλλογή σου, τότε καλό είναι να ξεκινήσεις από τα must have ολόσωμα μαγιό του 2024.

Τα Σαββατοκύριακα λοιπόν που θα θέλεις να περνάς τον χρόνο σου σε κάποιο κοντινό νησί, ξαπλωμένη σε μια μαλακή ξαπλώστρα με ένα -ή δύο- κοκτέιλ στο χέρι και καλή παρέα, το μαγιό θα παίζει το ρόλο του ρούχου και καλό είναι να του δώσεις την δέουσα σημασία. Είναι το βασικό σου κομμάτι και λογικά το μόνο ύφασμα που θα έχεις πάνω στο σώμα σου. Υπάρχουν 4 νέες τάσεις οι οποίες έχουν ήδη κατακλύσει τις πλαζ. Εμείς στις έχουμε στην παρακάτω λίστα μαζί με τα πιο hot ολόσωμα μαγιό της σεζόν. Ρίξε μια ματιά και αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα και μόνο κλικ. Καλά ψώνια!

1. Το minimal ολόσωμο μαγιό σε κλασικά χρώματα

Therinos - Δίχρωμο halter-nick - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Το ολόσωμο με τη vintage αισθητική

SOPHIE DELOUDI - Με βαθύ ντεκολτέ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Το bohemian ολόσωμο

Despi - Με crochet λεπτομέρειες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Το ολόσωμο με τα έντονα χρώματα

Bond-Eye - Με φαρδιές τιράντες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.