ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Λουλούδια παντού - 7 σύγχρονα floral κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Ιουνίου 2024

Shopping Alert: Λουλούδια παντού - 7 σύγχρονα floral κομμάτια
Instagram/chloecleroux
τα σύγχρονα floral για σου «κλέψουν» την καρδιά

Μερικές φορές είναι δύσκολο να κρατηθείς και να μην πεις -ίσως- την πιο διάσημη ατάκα του κινηματογράφου που έχει σχέση με τη μόδα, αλλά αυτή τη φορά θα αρκεστούμε στο να πούμε πως τα floral δεν αποτελούν και τόσο μεγάλη έκπληξη τους πιο θερμούς μήνες. Αυτό ίσχυε βέβαια μέχρι που οι σχεδιαστές αποφάσισαν να κάνουν αυτή την «παράδοση» λιγάκι πιο σύγχρονη.

Πλέον όταν μιλάμε για floral δεν μιλάμε μόνο για λουλουδένια χαριτωμένα prints, αλλά για πολλά ακόμα. Τα σύγχρονα floral περιλαμβάνουν 3D λουλούδια πάνω στα ρούχα, τεράστια ζωγραφισμένα φυτά, μοτίβα που μοιάζουν με υδατογραφίες ή ακόμα και με ζωγραφιές από κηρομπογιές. Η έμπνευσή τους και η θέλησή τους να εκσυγχρονίσουν αυτό το «παλιομοδίτικο» trend μας έδωσε πολλά και ενδιαφέροντα κομμάτια. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 7 σύγχρονα floral κομμάτια και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Ralph Lauren - Από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. MAX&Co. - Με πτυχές - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Answear Lab - Από 100% βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Custommade - Τσόκερ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. MUNTHE - Από 100% μετάξι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. Custommade - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

7. Answear Lab - Από 94% βαμβάκι & 6% σπαντέξ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.