ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Το χακί είναι το must χρώμα του φθινοπώρου - 5 κομψά κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

19 Αυγούστου 2024

Shopping Alert: Το χακί είναι το must χρώμα του φθινοπώρου - 5 κομψά κομμάτια
Instagram/elodieromy
Το χακί θα υπάρχει σίγουρα στη φθινοπωρινή ντουλάπα σου

Στο ξεκίνημα κάθε νέας σεζόν μιλάμε για τις τάσεις στα ρούχα, τα αξεσουάρ και φυσικά τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν. Έτσι και το φθινόπωρο του 2024 υπάρχει ένα συγκεριμένο χρώμα που θα πάρει τη θέση του λαμπερού κόκκινου και θα μας «προσγειώσει» στη ζεστή και ώριμη απόχρωσή του. Δε μιλάμε για άλλο χρώμα φυσικά, από το βαθύ χακί-πράσινο.

Το χακί το είδαμε πάρα πολύ στις συλλογές της Gucci, της Saint Laurent και της Ferragamo για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας. Ταιριάζει με όλες τις επιδερμίδες και χρώματα μαλλιών, ενώ προσδίδει μια αριστοκρατική και vintage πινελιά σε κάθε σύνολο. Δώσε μια ευκαιρία και εσύ στο χακί αυτή τη σεζόν και επένδυσε σε τουλάχιστον ένα κομμάτι. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πέντε πιο κομψά χακί κομμάτια για το φθινόπωρο, που μπορείς να αγοράσεις σήμερα και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Απόκτησε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Maje - Με διακοσμητικά βολάν - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. United Colors of Benetton - Με υψηλή περιεκτικότητα σε μαλλί - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Michael Kors - Crossbody - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. CHPO - Δίχρωμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Vans - Δέρμα σαμουά και φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.