ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Διαχρονικά & κομψά - 5 στιλάτα μεταξωτά πουκάμισα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

28 Σεπτεμβρίου 2024

Shopping Alert: Διαχρονικά & κομψά - 5 στιλάτα μεταξωτά πουκάμισα
Instagram/alisontoby
Το διαχρονικό μεταξωτό πουκάμισο που θέλεις στη ντουλάπα σου

Τα διαχρονικά κομμάτια μας αρέσουν διότι μπορούμε να επενδύσουμε πάνω τους, χωρίς να μη μας «προδώσουν» την επόμενη ή τη μεθεπόμενη σεζόν. Το να έχεις εικόνες από το διαχρονικό κομμάτι σου φορεμένο π.χ. το 1960, όπως οι μπαλαρίνες και να ξέρεις πως αυτό που φοράς σήμερα ήταν τόσο κομψό και πετυχημένο, που χιλιάδες γυναίκες το αγάπησαν ανά τα χρόνια και δεν ήθελαν να το αποχωριστούν, είναι πραγματικά ανεκτίμητο.

Τα μεταξωτά πουκάμισα λοιπόν είναι και αυτά διαχρονικά κομμάτια, το οποίο δεν έχει ούτε εποχή. Ακόμα πιο παλιό και από τις μπαλαρίνες. Σικάτο, θηλυκό και φυσικά elegant. Μη νομίζεις ότι φοριέται μόνο στη δουλειά ή το βράδυ. Φυσικά και μπορείς να το ενσωματώσεις και σε πιο casual looks, όπως με ένα τζιν παντελόνι ή ένα κοτλέ. Καμία γυναίκα άνω των 25 δεν πρέπει να αφήσει την ντουλάπα της κενή από μεταξωτά πουκάμισα. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα 5 πιο στιλάτα διαχρονικά κομμάτια της σεζόν και σου τα έχουμε στην παρακάτω λίστα για να διαλέξεις και να αγοράσεις τα αγαπημένα σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. BOSS - Με bow tie - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Marella - Με λουλούδι στον λαιμό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Pinko - Σε slim fit γραμμή - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. GANT - Floral print - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Marella - Με τσέπες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.