ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Οι σουέτ τσάντες είναι το απόλυτο trend της σεζόν - 5 cool κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

8 Οκτωβρίου 2024

Shopping Alert: Οι σουέτ τσάντες είναι το απόλυτο trend της σεζόν - 5 cool κομμάτια
Instagram/oliviatps
Εσύ πόσες σουέτ τσάντες θέλεις στη ντουλάπα σου αυτό το φθινόπωρο;

Οι σουέτ τσάντες είναι από τα μεγαλύτερα trend της σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2024. Έχοντας εμφανιστεί ξανά και ξανά στη μόδα, από πασαρέλες μέχρι και street styles, οι σουέτ τσάντες έχουν αφήσει το σημάδι τους ανά τα χρόνια. Βέβαια τις είδαμε και την περσινή χρονιά, αλλά όχι στην έκταση που θα τις δούμε αυτή τη σεζόν. Ακριβώς όπως τα μεταξωτά παντελόνια, οι ψάθινες τσάντες και οι μπαλαρίνες θα μείνουν μαζί μας για αρκετό καιρό, οπότε ίσως θα ήταν καλή σκέψη να επενδύσεις σε μια ή και παραπάνω.

Τα χρώματα που βλέπουμε τις σουέτ τσάντες αυτό το φθινόπωρο είναι μουντά, όπως το μαύρο, το γκρι, το μπορντό και φυσικά το χρώμα που συναντάμε τις περισσότερες είναι το καφέ. Διαχρονικό, κομψό με πινελιές boho και vintage. Μπορούμε να τις βρούμε σε πολλά στιλ και να αγοράσουμε αυτή που μας ταιριάζει περισσότερο. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο cool σουετ τσάντες του φθινοπώρου και στις παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Μπορείς να αποκτήσεις την αγαπημένη σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

Οι 5 καφέ σουέτ τσάντες που θέλεις στη ντουλάπα σου αυτό το φθινόπωρο:

1. Furla - Από φυσικό δέρμα και δέρμα σαμουά - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Guess - Από φυσικό δέρμα και δέρμα σαμουά - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Gianni Chiarini - Από φυσικό δέρμα και δέρμα σαμουά - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Michael Kors - Από δέρμα σαμουά - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Coccinelle - Από φυσικό δέρμα και δέρμα σαμουά - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.