ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Οι boho μπλούζες που θέλεις στη ντουλάπα σου αυτό το φθινόπωρο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

7 Οκτωβρίου 2024

Shopping Alert: Οι boho μπλούζες που θέλεις στη ντουλάπα σου αυτό το φθινόπωρο
Instagram/chloe
Γιατί το boho έχει κάνει δυνατό comeback

Μετά την συλλογή της Σεμίνα Καμάλι για τον γαλλικό οίκο Chloé για τη σεζόν fw2024, γνωρίζαμε πως αυτό το φθινόπωρο το βολάν, η δαντέλα και η διαφάνεια -ειδικά στις μπλούζες- θα είναι παντού. Το boho style που ξαναέφερε στο προσκήνιο η νέα creative director της Chloé είναι πιο σύγχρονο από ποτέ και δεν μοιάζει σε τίποτα με τα παλιά «χίπικα» στερεότυπα.

Οι boho μπλούζες λοιπόν ήρθαν για να μας κρατήσουν συντροφιά αυτό το φθινόπωρο στο γραφείο, στη βόλτα, στο δείπνο ή ακόμα και σε αρκετά πιο επίσημες περιστάσεις. Δώσε τους μια ευκαιρία και τόλμησε να τις φορέσεις, ακόμη και αν δεν θεωρείς τον εαυτό σου boho girl. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να τις συνδυάσεις, όπως με δερμάτινο παντελόνι, με τζιν καμπάνα παντελόνι, με baggy τζιν παντελόνι, με μακριά φούστα ή ακόμα και με σορτσάκι και ψηλές μπότες. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις 5 πιο κομψές boho μπλούζες της σεζόν και στις παραθέτουμε στην παρακάτω λίστα. Μπορείς να αγοράσεις την αγαπημένη σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

Οι 5 στιλάτες boho μπλούζες που θέλεις στη ντουλάπα σου:

1. Answear Lab - Με V ντεκολτέ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. ViCOLO - Από 100% βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Mos Mosh - Με υψηλή περιεκτικότητα σε βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Liu Jo - Με στρογγυλή λαιμόκοψη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Stradivarius - Με κορδόνια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.