ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το αξεσουάρ που θα σας κάνει να ξεκινήσετε γυμναστική


MMEINTANI

7 Σεπτεμβρίου 2017

lisa-olsson-sats-barre-3.jpg

Τώρα βλέποντας την παρακάτω εικόνα θα αναρωτηθείτε δικαίως «Καλά, τα καλτσάκια την έκαναν να αλλάξει γνώμη;». Αλλά δεν είναι απλά καλτσάκια. Τα Toesox είναι μια καινοτομία που ανακάλυψα σε μία από τις πολλές επισκέψεις που κάνω στο jyou.gr και νομίζω θα τα λατρέψετε όλες όσες ασχολείστε με τη γυμναστική αλλά και εκείνες που θέλετε να την ξεκινήσετε και απλά ψάχνετε ένα κίνητρο.

Funky Sport Socks, Toesox (βρείτε τα εδώ)

Τα αντιολισθητικά καλτσάκια Toesox λοιπόν είναι ο σύμμαχός σας για όλες εκείνες τις δραστηριότητες που απαιτούν να βγάλετε τα παπούτσια εν ώρα γυμναστικής (yoga, pilates, χορός, πολεμικές τέχνες κτλ). Με ενσωματωμένη φτέρνα που κρατάει την κάλτσα στη θέση της για να αποφεύγεται το μάζεμα και το στρίψιμο του υφάσματος και σε 3 διαφορετικά σχέδια (Full Toe - δάχτυλα μέσα, Half Toe - δάχτυλα έξω, Scrunch Knee - Ως τα γόνατα) θα σταματήσουν την αίσθηση ότι γλιστράτε, θα σας προσφέρουν καλύτερη υγιεινή την ώρα της γυμναστικής και θα βάλουν την πιο funky πινελιά στην προπόνησή σας!

Εγώ διάλεξα ήδη τα δικά μου, τα λέμε στο gym.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.