ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Οι φούστες της νέας σεζόν


27 Μαρτίου 2014

290.jpg

Γνωρίστε τις σε όλες τις εκδοχές κατευθείαν από τις πασαρέλες.

Οι λάτρεις των girly looks σίγουρα θα ενθουσιαστείτε με τις προτάσεις των σχεδιαστών για την Άνοιξη-Καλοκαίρι που θέλει τις φούστες με prints, χρώματα, λουλούδια, μεταλλικές υφές, denim, ρομαντικές παστέλ αλλά κι επιβλητικές σε μαύρη ή λευκή απόχρωση. Οι γραμμές που θα τις συναντήσετε ποικίλουν «παίζοντας» ανάμεσα σε μίνι με βολάν ή ίσιες, μίντι με πιέτες ή «αυστηρές» pencil και βέβαια δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι μοδάτες μακριές φούστες ως ένα αγαπημένο κομμάτι όταν ανοίγει ο καιρός. Ανάλογα με το σωματότυπό σας, διαλέξτε τη φούστα που σας ταιριάζει και φορέστε την από το πρωί ως το βράδυ επιλέγοντας το κατάλληλο τοπ για ακόμη πιο μοδάτο αποτέλεσμα που μπορεί να κυμαίνεται ανάμεσα σε loose ή boxy στιλ, σε ένα τζιν πουκάμισο, σε ένα απλό λευκό t-shirt, στο ανοιξιάτικο πουλοβεράκι σας ή στο σέξι bra top.

Extra tip: Για εσάς που δεν είστε ιδιαίτερα ψηλές κι επιλέξετε τις μοδάτες μίντι φούστες, προτιμήστε παπούτσια με τακούνι έστω κι ελάχιστο για πιο κολακευτικό αποτέλεσμα.

[gallery-321044] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.