ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Weekly fashion report: Τα 10 fashion highlights της εβδομάδας


1 Ιουλίου 2016

Ο Ιούλιος είναι και επίσημα εδώ, γεγονός που σημαίνει ότι οδεύουμε πλέον προς την καρδιά του καλοκαιριού. Με την ανεβασμένη θερμοκρασία να μας περιορίζει στους πολλούς πειραματισμούς - όχι ότι αυτό μας πτοεί, όπως θα δείτε παρακατω, αλλά και τις διακοπές να είναι προ των πυλών, δεν παύουμε να ανακαλύπτουμε συνεχώς νέα tips και αγαπημένα που θα μας χαρίσουν τις πιο ωραίες εμφανίσεις.

  1. Για στιλ που δεν απαιτεί χρόνο και κόπο, μπορείτε άνετα να επιστρατεύσετε το top που παίζει παντού φέτος και μάλιστα κολακεύει σχεδόν κάθε σιλουέτα.
  2. Τα καλοκαιρινά μπάνια έχουν ξεκινήσει προ πολλού, επομένως αν δεν έχετε ήδη καταλήξει στα fashion items που χρειάζεστε για την παραλία, εδώ θα βρείτε τα πάντα για να παραμείνετε άνετες και κομψές!
  3. Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να θεωρούμε το χρυσό χρώμα απόλυτα βραδινό και να το εντάξουμε στα καθημερινά μας looks.
  4. Τα αθλητικά φανελάκια και τα gym tops μπορούν να φορεθούν με κομψό αλλά και sexy τρόπο, ακόμα και εκτός γυμναστηρίου.
  5. Το accessorizing μας απασχόλησε και αυτή την εβδομάδα, ανακαλύπτοντας τα πιο chic και καλοκαιρινά items που δεν θα αποχωριστούμε αυτή τη σεζόν.
  6. Θεωρείτε τις παγιέτες βραδινό στοιχείο και κάπως too much για το πρωί; Αυτά τα looks θα σας αλλάξουν γνώμη.
  7. Αν ψάχνετε τα ψηλοτάκουνα που θα ντύσουν τα πιο sexy σας καλοκαιρινά βήματα, αλλά παράλληλα θέλετε και κομμάτια που συνδυάζουν άνεση και στιλ, σε αυτό το guide θα βρείτε προτάσεις που θα σας καλύψουν κάθε ανάγκη.
  8. Οι ρίγες παραμένουν ένα από τα πιο fun μοτίβα που μπορούμε να φορέσουμε το καλοκαίρι, όποιος κι αν είναι ο σωματότυπός μας. Βγάλτε λοιπόν τα ριγέ φορέματα από τη ντουλάπα και δημιουργήστε τα πιο ωραία summer looks!
  9. Shorts, shorts και πάλι shorts και μάλιστα σε τέλεια εμπριμέ σχέδια. Δείτε τους τρόπους που μπορείτε να τα φορέσετε και εντυπωσιάστε με το στιλ σας.
  10. Ένας εγγυημένος τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή με sexy αλλά και up to date τρόπο είναι να ποντάρετε σε tops με χιαστί πλάτη, ένα trend που κάνει θραύση σε street style και instagram.

[gallery-643814]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.