ΣΤΙΛ STYLING TIPS

3 outfits για την καλοκαιρινή βροχή


Αφροδίτη Σακκά

28 Αυγούστου 2018

abaca_628950_128.jpg

Το τέλος του καλοκαιριού είναι από μόνο του δύσκολο - πρέπει να αποχαιρετίσουμε τις διακοπές, τη χαλάρωση και τις μέρες στην παραλία. Κι όταν αυτό συνδυάζεται και με βροχή, τότε σίγουρα η διάθεσή μας για προσεγμένα και stylish outfits είναι εξαιρετικά λίγη. Επιπλέον, σε τέτοιες περιπτώσεις κυριαρχεί και ενός είδους στιλιστική σύγχιση, ως προς το τι να συνδυάσουμε με τι, καθώς ούτε θέλουμε να ζεσταθούμε, ούτε μπορούμε να είμαστε αέρινες και καλοκαιρινές, όσο έξω έχει καταιγίδα.

Γι' αυτό, συγκεντρώσαμε 3 outfits που μπορούν να λειτουργήσουν ως οδηγός για τις καλοκαιρινές μέρες που έχει ζέστη και βρέχει, έτσι ώστε να διατηρήσουμε τα looks μας κομψά και weather-appropriate. 

1. Αδιάβροχο

Αν η θερμοκρασία είναι υψηλή και απλά χρειάζεστε κάτι για να προστατευθείτε από τη βροχή, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα αδιάβροχο πάνω από το καλοκαιρινό σας φόρεμα.

2. Μία κομψή ομπρέλα

 

A post shared by STREET STYLE (@streetstyled) on

Δεν αντέχετε τη σκέψη να φορέσετε οτιδήποτε με μακριά μανίκια; Κρατήστε μία κομψή (και μεγάλη) ομπρέλα.

3. Trenchdress

 

A post shared by Chic Attitude (@chic_is_attitude) on

Ο συνδυασμός φορέματος-καπαρντίνας προορίζεται για τις καλοκαιρινές, βροχερές μέρες. Πιο πρόσφατο κομψό παράδειγμα trenchdress, αυτό της Meghan Markle.

 

Δείτε ακόμη:  Στη βροχή πιάστε τα μαλλιά σας κότσο, όπως οι stars 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.