ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Ο νέος τρόπος να φοράμε πουλόβερ τη φετινή σεζόν


Αφροδίτη Σακκά

26 Φεβρουαρίου 2019

street_milan_winter_02_19_159.jpg

Σκεφτείτε το πιο κομψό άτομο που συναντήσατε πρόσφατα. Ήταν κάποια που περίμενε μπροστά σας στην ουρά; Ήταν η φίλη με την οποία βγήκατε για καφέ την περασμένη εβδομάδα; Και τι ήταν αυτό που την έκανε τόσο κομψή; Πιθανότατα να σκέφτεστε περισσότερο το τι φορούσε, παρά το σε ποια brands άνηκαν τα ρούχα της. Αυτό σημαίνει προσωπικό στιλ - είναι μία μοναδική εκδοχή ενός συνδυασμού ρούχων, με μία δόση δημιουργικότητητας και φαντασίας. Είτε είναι το πώς γυρίζετε τα μανίκια, είτε το πώς φοράτε το κασκόλ σας - μικρές λεπτομέρειες που κάνουν μεγάλη διαφορά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christie Tyler (@nycbambi) on

Μερικές φορές, όμως, δεν έχουμε και τόση έμπνευση, γι' αυτό και η πιο άμεση προσέγγιση είναι να αντλήσετε λίγη από άλλες κομψές γυναίκες εκεί έξω. Το τελευταίο styling trick που έχει κάνει την εμφάνισή του στον κόσμο της μόδας είναι το πουλόβερ φορέμένο σαν κασκόλ. Ο τρόπος που φοριέται είναι με τον κορμό του πουλόβερ μαζεμένο και στο πλάι, ενώ τα μανίκια είναι δεμένα μπροστά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Li (@himichelleli) on

Το συγκεκριμένο trend είναι εύκολο, ανεπιτήδευτο και μπορεί να δώσει ένα touch ανανέωσης σε κάθε απλό look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauren ? (@laurencaruso_) on

 

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε sneakers το 2019 και να είστε κομψές

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.