ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Αν ψάχνετε το απόλυτα κομψό και χριστουγεννιάτικο outfit, τότε δείτε αυτό της Kate Middleton


9 Δεκεμβρίου 2020

Αν ψάχνετε το απόλυτα κομψό και χριστουγεννιάτικο outfit, τότε δείτε αυτό της Kate Middleton

Είναι κομψή και πάντα προσεκτική στις στιλιστικές της επιλογές. Η Δούκισσα του Cambridge έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό των fashionistas, καθώς ακολουθεί τα βασιλικά στιλιστικά πρωτόκολλα, χωρίς όμως να γίνεται ανιαρή. Τα φορέματα και τα chic & classy πανωφόρια είναι το φόρτε της και η πρόσφατη εμφάνισή της το επιβεβαιώνει. 

jenny.gr
kate william

Η Kate Middleton μαζί με τον πρίγκιπα William βρίσκονται σε περιοδεία σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και η χθεσινή στάση τους ήταν το Cardiff.

jenny.gr
kate

Γι' αυτή την εμφάνιση, η Kate επέλεξε να έρθει σαφώς πιο κοντά στα Χριστούγεννα, μεταδίδοντας και την αντίστοιχη διάθεση σε όσους την είδαν. Σαφώς κομψή, επέλεξε μία καρό, midi φούστα Emilia Wickstead, την οποία συνδύασε με ένα απλό μαύρο ζιβάγκο. Το look ολοκλήρωσε με ένα κατακόκκινο παλτό Alexander McQueen και με ένα κασκόλ στο ίδιο καρό της φούστας. 

Φυσικά, η επιλογή του κόκκινου είναι από μόνη της εντυπωσιακή. Όταν όμως τολμάς να κάνεις matching με κόκκινο tartan, τότε το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. 

Styling tip: Το tip που κρατάμε από την εμφάνιση της Kate είναι η επιλογή του μαύρου ζιβάγκο σαν το στοιχείο που έφερε την ισορροπία στην ένταση του κόκκινου και του έντονου καρό, καθώς και τα επίσης μαύρα παπούτσια και λοιπά αξεσουάρ, (τσάντα και γάντια). 

Φωτογραφίες: Splashnews.com

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.