ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Εσύ τι θα φορέσεις στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι; 10 επιλογές για στιλ (και άνεση)


JTeam

18 Δεκεμβρίου 2022

Εσύ τι θα φορέσεις στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι; 10 επιλογές για στιλ (και άνεση)
Instagram/ @lilyjcollins
Ανυπομονείς για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι; Για τη γαλοπούλα και τα μελομακάρονα; Και εγώ! Τι θα φορέσουμε όμως;

Στο χριστουγενιάτικο τραπέζι εκτός από το φαγητό που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και το ποτό, το αμέσως επόμενο θέμα που μάς απασχολεί είναι το «Τι θα φορέσουμε;». Συνήθως το τραπέζι των Χριστουγέννων γίνεται σε οικογενειακό κλίμα, με την κοντινή ή και τη (λίγο) πιο μακρινή οικογένεια παρούσα. Θέλεις να δείχνεις κομψή, χωρίς να έχεις καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, ο εαυτός σου και άνετη, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε τον παράγοντα φαγητό.

Οι επιλογές είναι αρκετές και μπορείς να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο. Δες τις παρακάτω φωτογραφίες και εμπνεύσου!

Καλά Χριστούγεννα!

1. Η mini φούστα

Mini δερμάτινη φουστίτσα, με χοντρό καλσόν και πουλοβεράκι με πλούσιο γιακά. Όσο cozy χρειάζεται, με μια μικρή δόση sexiness!

2. Το κοτλέ παντελόνι

Cool και ενημερωμένο outfit για κορίτσια, που θέλουν να κάνουν τη διαφορά! Συνδύασέ το με ένα μεσάτο σακάκι και ένα λεπτό πουλοβεράκι. Αν το δοκιμάσεις σε μπορντό αποχρώσεις θα είσαι εντελώς μέσα στο θέμα της ημέρας.

3. Η over-the-knee μπότα

Φοράς το αγαπημένο σου καλοκαιρινό φόρεμα, με ένα χοντρό πουλόβερ από πάω και σετάρεις με τις over-the-knee μπότες σου για extra style points. Γιατί και στο οικογενειακό τραπέζι των Χριστουγέννων μπορούμε να κάνουμε μαθήματα στυλ.

4. Το oversized σακάκι

Φόρεσε το oversized σακάκι σου λίγο διαφορετικά. Με μια mini φούστα σε γραμμή Α και loafers με καλτσούλες μέχρι τον αστράγαλο, θα είσαι το school girl του δείπνου -και ας μην είσαι.

5. Το twin set

Χριστούγεννα χωρίς καρό δεν γίνονται! Δοκίμασε ένα καρό σε πράσινους τόνους σε ένα χαριτωμένο twin set και κλέψε τις εντυπώσεις.

6. To βελούδινο φόρεμα

Το βελούδο είναι πολύ γιορτινό ύφασμα και σίγουρα επιβάλλεται σε ένα χριστουγεννιάτικο δείπνο. Σε στενό ή φαρδύ, σε κόκκινο ή λευκό, ό,τι και να επιλέξεις σίγουρα θα είσαι μέσα στο κλίμα.

7. Η ζακέτα της γιαγιάς

Είτε την έπλεξε η γιαγιά σου, είτε όχι η πολύχρωμη φαρδιά ζακέτα είναι must.

8. Το βελούδινο κοστούμι

Αν το δείπνο είναι πιο επίσημο από το κλασικό οικογενειακό χριστουγεννιάτικο τραπέζι, τότε με ένα βελούδινο κοστούμι σε αποχρώσεις πολύτιμων λίθων θα είσαι υπερ-chic-άτη.

9. Το total white σύνολο

Τι και αν το καμπαναριό δεν έχει χιόνια; Εσύ μπορείς να ντυθείς μέσα στα λευκά με ένα χουχουλιάρικο πουλόβερ και ένα oversized πουκάμισο!

Υ.Γ. προσοχή στις σάλτσες.

10. Το X-mas φούτερ

Αν δεν το βάλεις το χαριτωμένο χριστουγεννιάτικο φούτερ σου στο οικογενειακό τραπέζι των Χριστουγέννων, τότε που θα το φορέσεις;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.