ΣΤΙΛ STYLING TIPS

«Τι να βάλω στο πρώτο ραντεβου;»: Σου έχουμε την απάντηση (7 για την ακρίβεια)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

3 Ιανουαρίου 2023

«Τι να βάλω στο πρώτο ραντεβου;»: Σου έχουμε την απάντηση (7 για την ακρίβεια)
Pexels
Η ερώτηση «Τι να βάλω στο πρώτο ραντεβού» είναι μια κλασική ερώτηση που πηγαίνει σε πολλαπλή αποστολή στις κολλητές μας πριν το μεγάλο γεγονός. Δε χρειάζεται πανικός! Σου έχουμε την απάντηση.

Και το γνώρισες το παιδί τώρα στις γιορτές, σου άρεσε και είπατε να βγείτε ραντεβού. Εξαιρετικά! Μην αγχώνεσαι για το τι θα βάλεις. Θα σε ξελασπώσω πολύ εύκολα σε λίγο.

Γενικά όταν ετοιμάζεσαι να ντυθείς για το πρώτο ραντεβού καλό θα είναι να φορέσεις κάτι που η εμπειρία σου έχει δείξει ότι σε αναδεικνύει. Υπάρχει δηλαδή ένα ελαφρύ και όσο χρειάζεται «μπουστάρισμα» της εξωτερικής σου εμφάνισης, όπως ένα makeup/no make-up look, κοσμήματα, περιποιημένα νύχια και φρεσκολουσμένα μαλλιά. Επίσης εξαιρετικα σημαντικο είναι το να αισθάνεσαι άνετα, π.χ. αν δεν είσαι του τακουνιού, δε χρειάζεται να φορέσεις ψηλοτάκουνα μόνο και μόνο επειδή θα βγεις ραντεβού. Τα φλατ είναι πολύ σικάτα παπούτσια.

Το να καταφέρεις να ντυθείς για όλα τα ενδεχόμενα είναι σίγουρα δείγμα δυναμισμού, αλλά αν πάτε για πικ-νικ και εμφανιστείς με δεκάποντο, κάπου λογικά θα κολλήσει το τακούνι. Αν βέβαια αυτό θέλεις και το καταφέρνεις το ψηλοτάκουνο, κάνε τα δικά σου! Πιστεύω ότι καλό θα είναι να βασιστείς στη ραχοκοκαλιά της γκαρνταρόμπας σου και να συνδυάσεις κάποια κλασικά κομμάτια με κάτι λίγο πιο in fashion.

Στην παρακάτω λίστα σου έχω διάφορα outfits για να εντυπωσιάσεις θετικά στο πρώτο ραντεβού και ταυτόχρονα να αισθάνεσαι άνετα και ο εαυτός σου. Ας ξεκινήσουμε!

1. Το παντελόνι

Φόρεσε το παντελόνι από το κοστούμι σου με μια μακρυμάνικη μπλούζα με έξω τους ώμους. Συνδύασέ το με μυτερές γόβες με κοντό τακούνι και λάμψη και παρόμοια τσάντα. Το total black είναι απαραίτητο σε αυτό το outfit.

2. Το mini φόρεμα

Δοκίμασε να σετάρεις το αγαπημένο σου μάλλινο mini φόρεμα με ένα oversized blazer και τα λουστρίνι loafer σου. Μπορείς να φορέσεις καλσόν ή κάλτσες για πιο μοντέρνο αποτέλεσμα.

3. Το bra-top

Μπορείς να φορέσεις το bra-top σου με μια φαρδιά ζακέτα και να κουμπώσεις μόνο το πάνω πάνω κουμπί της. Καλό θα είναι να έχουν το ίδιο χρώμα. Από κάτω βάλε το loose δερμάτινο παντελόνι σου και τα αγαπημένα σου sneakers για άνεση και μια νότα φρεσκάδας.

4. Η denim φούστα

Συνδύασε την denim φούστα σου με ένα μάλλινο ζακετάκι και μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο με χοντρό τακούνι. Δέσε σφιχτά μια ζώνη στη μέση σου και είσαι έτοιμη!

5. Το maxi φόρεμα

Φυσικά και μπορείς να βάλεις maxi φόρεμα στο πρώτο ραντεβού. Η καλύτερη επιλογή είναι ένα λεπτό μάλλινο με σούρες στα πλάγια, σε γκρι ανοιχτό, λευκό ή εκρού και χαμηλοτάκουνα sling backs.

6. Το στράπλες top

Αν σετάρεις το μάλλινο στράπλες top σου με ένα φαρδύ ψηλόμεσο παντελόνι με πιέτες και ρίξεις από πάνω ένα δερμάτινο blazer, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ στιλάτο. Μη ξεχάσεις τη ζώνη στη μέση.

7. Το σορτσάκι

Μπορείς να βάλεις το βελούδινο σορτσάκι σου με ένα λεπτό πουλόβερ και την καπαρντίνα σου. Συνδύασέ το με knee-high μπότες και έντονα κοσμήματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.