ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Bling Alert: Τα μόνα κοσμήματα που θέλεις το 2023


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

5 Ιανουαρίου 2023

Bling Alert: Τα μόνα κοσμήματα που θέλεις το 2023
Instagram/chanelofficial
Τα κοσμήματα είναι τόσο σημαντικά σε ένα outfit, όσο και τα παπούτσια και ας μη τους δίνουμε την προσοχή που τους αξίζει. Από το 2023 όμως καλό θα είναι να δώσουμε σημασία στη λεπτομέρεια και να κοιτάξουμε καλύτερα τα κοσμήματά μας.

Πραγματικά δε σταματά να με εκπλήσει πόσο μεγάλο αντίκτυπο έχουν τα κοσμήματα στο look μας και πόσο το αλλάζουν. Φοράς το αγαπημένο denim παντελόνι σου, το κρεμ σου πουλόβερ και το καμηλό παλτό σου, είσαι σικάτη οκ, αλλά μόνο όταν προσθέσεις τσάντα, παπούτσια και γυαλιά έχεις στυλ. Όταν όμως βάλεις και κοσμήματα τότε «έχεις» και προσωπικότητα!

Καλό θα είναι όταν επιλέγεις τα κοσμήματα που θα φορέσεις να έχεις εκεί το φόκους σου και να μην είσαι «Έλα μωρέ τώρα…αυτό θα βάλω, ταιριάζει, δεν ταιριάζει», διότι η καταστροφή ολόκληρου του look είναι κοντά.

Εκτός λοιπόν από τα βασικά κομμάτια που πάντα θα φοράμε και θα έχουμε στη συλλογή μας, ας δούμε ποιες είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα κοσμήματα για το 2023 και ας αρχίσουμε να δίνουμε μεγαλύτερη βάση σε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες από τη νέα χρονιά.

Τεράστιες πέρλες

Οι πέρλες κυριαρχούν στην σκηνή των κοσμημάτων εδώ και πολύ καιρό και από ότι φαίνεται δεν μας κούρασαν ακόμα -προσωπικά δε θα με κουράσουν ποτέ. Αυτή τη χρονιά θα είναι πιο ογκώδεις από ποτέ!

Cocktail δαχτυλίδια

Μετά τα μακριά γάντια και τα κοσμήματα για τα μαλλιά, φαίνεται σαν φυσική συνέχεια η νέα λατρεία για τα cocktail δαχτυλίδια με τις μεγάλες πέτρες τους και τα έντονα χρώματά τους.

Μακριά σκουλαρίκια

Τα μακριά μέχρι τον ώμο σκουλαρίκια ήταν το πιο εμφανές trend για τη σεζόν στις πασαρέλες. Με πέρλες ή με στρας ή με ημιπολύτιμους λίθους, όλα είναι αποδεκτά και in fashion.

Ογκώδη βραχιόλια

Τα μεγάλα, ογκώδη βραχιόλια είναι και θα παραμείνουν μεγάλη τάση. Ναι, δεν είναι πρακτικά ειδικά στη δουλειά, αλλά σίγουρα είναι πολύ θηλυκά.

Παχιές αλυσίδες

Οι παχιές αλυσίδες μας κάνουν παρέα αρκετό καιρό και θα συνεχίσουν και το 2023. Φόρα τες ώς τη βάση του λαιμού με ζιβάγκο, με στράπλες, με t-shirts και με πουκάμισα.

Καρφίτσες

Ίσως είναι η επιρροή από τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ που οι καρφίτσες ήρθαν ξαφνικά στο προσκήνιο μετά από πάρα πολλά χρόνια. Σίγουρα θα έχεις μερικές από την γιαγιά ή τη μαμά σου. Αν όχι δεν πειράζει, υπάρχουν πολλά αξιόλογα μοντέρνα σχέδια ή απομιμήσεις παλαιοτέρων για να επενδύσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.