CELEBRITIES

Katie Holmes: Παραδίδει όχι ένα, αλλά δύο μαθήματα στιλ σε μια εμφάνιση


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Ιανουαρίου 2023

Katie Holmes: Παραδίδει όχι ένα, αλλά δύο μαθήματα στιλ σε μια εμφάνιση
splashnews.com
Η Katie Holmes παραδίδει μαθήματα στυλ για ακόμα μια φορά. Δύο μαθήματα σε ένα outfit και την ευχαριστούμε πολύ, αυτήν και τη στυλίστριά της φυσικά!

Η Katie Holmes έχει αποκτήσει την απόλυτα πρακτική και συνάμα σικάτη γκαρνταρόμπα.Η ηθοποιός είναι γνωστή για τις snow μπότες της, τα cozy πλεκτά της και για τα denim παντελόνια της με την τέλεια φόρμα. Πάντα όμως έχει έναν τρόπο να καταφέρνει να κάνει αυτά τα βασικά κομμάτια να φαίνονται πιο ακριβά, πιο ενημερωμένα και πιο εμπνευσμένα.

Για ακόμα μια φορά η Katie απέδειξε της ικανότητές της -τις ικανότητες της στυλίστριάς της δηλαδή- καθώς πήγαινε στο Good Morning America, όπου διαφήμισε το off-Broadway show της, The Wanderers. Καθώς λοιπόν πήγαινε να μπει στο κτήριο, εμφανίστηκε με ένα outfit που είχε να δώσει δύο μεγάλα μαθήματα:

1. Πώς να συνδυάσεις δύο μεταλλικά χρώματα

2. Πώς να φορέσεις τα αγαπημένα σου party shoes σε θερμοκρασίες κατάψυξης

Στο πρώτο μάθημα που παρέδωσε, το πώς να συνδυάσεις δύο μεταλλικά χρώματα, η Holmes φόρεσε ένα σαμπανί παντελόνι με φαρδιά μπατζάκια με ένα oversized μαύρο δερμάτινο σακάκι, ένα λευκό top, σμαραγδί τσάντα και ασημένιες γόβες με πλατφόρμα. Τα μεταλλικά χρώματα ήταν άψογα εναρμονισμένα μεταξύ τους και ισορροπούσαν χάρη στο μαύρο σακάκι και το μαύρο καλσόν. Ήταν μια φρέσκια και καλοδεχούμενη άποψη.

Όσον αφορά στο δεύτερο μάθημα, η Katie φόρεσε τα party shoes της με ένα διάφανο μαύρο καλσόν από μέσα. Με τόσο χαμηλές θερμοκρασίες δεν μπορείς να περπατάς χωρίς κάτι να καλύπτει τα πόδια σου. Δοκιμασμένο και εγκεκριμένο.

Αυτό το στυλ της Katie Holmes, όπως και αρκετά ακόμα, είναι εύκολο να το αντιγράψεις και να να πειραματιστείς.

Jenny.Gr
splashnews.com
Jenny.Gr
splashnews.com
Jenny.Gr
splashnews.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.