ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Shopping Alert: Τα 5 τζιν παντελόνια που θα αγαπήσεις με την πρώτη ματιά


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

5 Φεβρουαρίου 2023

Shopping Alert: Τα 5 τζιν παντελόνια που θα αγαπήσεις με την πρώτη ματιά
Instagram/kimturkington_
Όλοι μας έχουμε ένα τζιν παντελόνι. Μερικοί και παραπάνω από ένα. Γιατί η σχέση με ένα τζιν παντελόνι, είναι σχέση ζωής.

Το τζιν παντελόνι. Κατά πάσα πιθανότητα θα μπορούσε να είναι θέμα διατριβής για πολύ προχωρημένους fashionistas -αν δεν είναι ήδη. Υπάρχουν τόσα πολλά στυλ, τόσα πολλά χρώματα, τόσα πολλά κοψίματα που θέλει χρόνο για να τα δοκιμάσεις όλα και να αποφασίσεις ποιο σου ταιριάζει καλύτερα στο σώμα και στην προσωπικότητα. Ας μην αναφερθούμε και στα trends. Πότε δεν είναι μόνο ένα τη σεζόν -ευτυχώς βέβαια- με αποτέλεσμα να θέλουμε να τα αγοράσουμε όλα. Ναι, δεν είσαι μόνη σου σε αυτόν τον γολγοθά!

Ανάμεσα στα πολλά brands που σου υπόσχονται την τέλεια εφαρμογή και την κατάλληλη άνεση, έψαξα και βρήκα τα 5 πιο μοντέρνα και άνετα, που θα αγαπήσεις με την πρώτη ματιά. Εσύ δεν έχεις παρά να τα δεις και να διαλέξεις ποιο ανταποκρίνεται στα δικά σου θέλω και στην δική σου προσωπικότητα. Καλά ψώνια!

1. Το χαμηλόμεσο Y2K τζιν παντελόνι

Jenny.Gr
S&P

Βρες το εδώ.

2. Το cargo τζιν παντελόνι

Jenny.Gr
H&M

Μπορείς να το βρεις εδώ.

3. Το ψηλόμεσο τζιν καμπάνα

Jenny.Gr
toi-moi.com

Βρες το εδώ.

4. Το κλασικό τζιν παντελόνι

Jenny.Gr
Levi's

Μπορείς να το βρεις εδώ.

5. Το τζιν παντελόνι με το ρεβέρ

Jenny.Gr
Pull&Bear

Βρες το εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.