ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Valentine's Day Look: Είσαι Cate Blanchett ή Paris Hilton;


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

14 Φεβρουαρίου 2023

Valentine's Day Look: Είσαι Cate Blanchett ή Paris Hilton;
Βγες από το comfort zone σου και δοκίμασε κάτι διαφορετικό

Κάπου θα έχει πάρει και εσένα το αυτί σου ότι σήμερα είναι του Αγίου Βαλεντίνου, δεν μπορεί! Σε κάποιο ραδιόφωνο, σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή, σε όλες τις βιτρίνες όλων των ζαχαροπλαστείων; Κάπου θα το είδες ή θα το άκουσες.

Και που λες ναι, σήμερα είναι η ημέρα των ερωτευμένων -των ερωτευμένων ζευγαριών μόνο ή γιορτάζει άραγε και ο μονόπλευρος έρωτας;- η ημέρα που θα βγεις με το αγόρι σου ή με την κοπέλα σου και θα πάτε για φαγητό ή για ποτό για να γιορτάσετε ή ακόμα και γιατί έτσι θέλετε και σας αρέσει η Τρίτη για μια όμορφη έξοδο. Προφανώς και θα έχει πάρα πολύ κόσμο και προφανώς όλες οι κοπέλες θα έχουν βάλει τα δυνατά τους να απογειώσουν ένα look κατάλληλο για τον Άγιο Βαλεντίνο. Μην είσαι μια από τις πολλές που απλά φόρεσαν κάτι κόκκινο, σε παρακαλώ. Κάνε τη διαφορά και τόλμα ένα πιο πρωτότυπο outfit.

Και για να έχεις ποικιλία να διαλέξεις ανάλογα με την προσωπικότητα και το στιλ σου, δε σου έχω μόνο μια επιλογή, αλλά δύο. Έχουν μάλιστα και τη σφραγίδα και την έγκριση από δύο πολύ στιλάτες κυρίες της showbiz.

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες με τα looks και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει. Have fun!

Η παλιά μας φίλη και γνωστό fashion icon Paris Hilton επέλεξε ένα φόρεμα σε φούξια τόνους με print από μικρές ροζ καρδιές. Το σέταρε με ψηλοτάκουνα σε nude απόχρωση, τα οποία είχαν στη μύτη της γόβας κόκκινα χείλια -ότι πρέπει για του Αγίου Βαλεντίνου. Τα κοσμήματα ήταν λεπτοκομμένα διαμαντάκια στα αυτιά με ασορτί κολιέ.

Jenny.Gr
splashnews.com

H διπλά βραβευμένη με Oscar ηθοποιός Cate Blanchett επέλεξε ένα μεταξωτό πουκάμισο σε lime απόχρωση, με το πίσω μέρος να είναι αρκετά πιο μακρύ από το μπροστά. Τα φουσκωτά μανίκια και το pussy bow προσθέτουν στην γοητεία αυτού του ρούχου. Το συνδύασε με ένα τζιν παντελόνι με λάστιχο στη μέση και λευκά μυτερά, ψηλοτάκουνα μποτάκια. Τα κοσμήματά της ήταν διακριτικά με μερικά χρυσά δαχτυλίδια και κοντά χρυσά κρικάκια στα αυτιά.

Jenny.Gr
splashnews.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.