ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Με αυτά τα 5 παπούτσια μπορεί να σεταριστεί απίθανα κάθε τζιν καμπάνα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Μαρτίου 2023

Με αυτά τα 5 παπούτσια μπορεί να σεταριστεί απίθανα κάθε τζιν καμπάνα
Instagram/juliesfi
Το τζιν καμπάνα έχει επιστρέψει πιο δυναμικό από ποτέ

Ένα δεν είναι ποτέ αρκετό. Το ξέρεις. Το νιώθεις. Μετά από κάποιον καιρό, που ήταν κάπως «ριγμένο» στον κόσμο της μόδας το τζιν έχει επανέλθει με δόξα και τιμή στις πασαρέλες, στις βιτρίνες και στις ντουλάπες μας. Οκ, πάντα είχαμε και πάντα φορούσαμε τζιν, απλά πλέον είναι και in fashion.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο στιλ που να θεωρείται παλιομοδίτικο, διότι -ευτυχώς- αυτή τη στιγμή ο κόσμος των τζιν έχει γίνει πιο δημοκρατικός από ποτέ και σε αφήνει να διαλέξεις το κατάλληλο fit για εσένα χωρίς φόβο -αλλά με πάθος.

Ένα από τα τζιν που βλέπουμε πιο συχνά να κυκλοφορούν στους δρόμους, είναι τα flare τζιν ή αλλιώς τα γνωστά σε όλους μας τζιν καμπάνα. Το μόνο δύσκολο στο να φορέσεις στιλάτα ένα τζιν καμπάνα, είναι να βρεις τα σωστά παπούτσια. Αλλά μην ανησυχείς, στην παρακάτω λίστα σου έχω τα 5 στιλ παπουτσιών που πάντα -μα πάντα- σετάρονται άψογα με ένα τζιν καμπάνα.

1. Τα ankle γούνινα μποτάκια

2. Τα slingbacks με το χοντρό τακούνι

3. Τα αγαπημένα μας sneakers

4. Οι μυτερές γόβες με το kitten heel

5. Οι flat μπαλαρίνες σου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.