ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Basket looks: Πώς να συνδυάσεις τη νέα «It» τσάντα αυτό το καλοκαίρι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Ιουλίου 2023

Basket looks: Πώς να συνδυάσεις τη νέα «It» τσάντα αυτό το καλοκαίρι
Instagram/bubblyaquarius
Όχι δεν είναι η τσάντα του Sport Billy, αλλά χωράει πάρα πολλά, είναι εξαιρετικά σικάτη και συνδυάζεται πολύ εύκολα

Όταν κρατάς μια basket τσάντα, κάθε μέρα είναι καλοκαίρι ανεξαρτήτως καιρού. Όχι μόνο είναι πρακτικές, άνετες και χωράνε -κυριολεκτικά- τα πάντα, αλλά προσθέτουν και αυτό το «je ne sais quoi» στο look που διαθέτουν οι Γαλλίδες - ή αλλιώς αυτό το «κάτι» που έλεγε και μια ψυχή. Γενικά μια basket τσάντα μπορεί να δείξει ένα look πιο κομψό, πιο ρομαντικό και σίγουρα πιο θηλυκό.

Φυσικά και οι basket τσάντες δεν βγαίνουν μόνο σε ψάθα, αλλά και σε δέρμα. Αυτή η δερμάτινη τσάντα, η οποία μοιάζει πλεκτή και είναι τόσο μεγάλη ώστε να είναι πρακτική είναι η νέα «It» τσάντα της σεζόν, όπως μας έδειξε η Hailey Bieber και πλέον πολλές από τις φίλες μας στο Instagram. Συνδυάζονται πολύ εύκολα και σε αντίθεση με τις ψάθινες, έχουν μεγαλύτερη αντοχή και μπορούν να φορεθούν άνετα και τον χειμώνα. Στην παρακάτω λίστα θα βρείτε διαφορετικά looks με την «It» τσάντα της σεζόν, την δερμάτινη πλεκτή τσάντα, για να πάρεις ιδέες, να εμπνευστείς και να δημιουργήσεις τα δικά σου outfit με αυτή.

Δες στην παρακάτω gallery μερικές δερμάτινες πλεκτές τσάντες και πάτα εδώ για να τις αγοράσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.