ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Βαρέθηκες το μπεζ; Αυτό ειναι το νέο «It» χρώμα του καλοκαιριού


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

16 Ιουλίου 2023

Βαρέθηκες το μπεζ; Αυτό ειναι το νέο «It» χρώμα του καλοκαιριού
Instagram/juliesfi
Αυτό το νέο χρώμα κολακεύει απόλυτα τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου

Αν σου λέγαμε να φανταστείς μια χρωματική παλέτα που μοιάζει πολύ «ακριβή» ποια χρώματα θα επέλεγες; Μήπως μέσα σε αυτά θα ήταν το λευκό, το μαύρο, το μπεζ, το μπλε σκούρο και το μπορντό; Δίκιο θα είχες, αυτά ήταν τα «ακριβά» χρώματα, μέχρι αυτή τη σεζόν. Πλέον ένα νέο «It» χρώμα ανεβαίνει και αυτό στο βάθρο και εξοστρακίζει για λίγο το μπεζ.

Το νέο αυτό χρώμα ονομάζεται buttermilk και όπως λέει και το όνομά του μοιάζει με καραμελωμένο γάλα, δηλαδή κάτι μεταξύ κίτρινου και εκρού. Το buttermilk έκανε την εμφάνισή του στις πασαρέλες για την σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023, αλλά ήδη το βλέπουμε σε αρκετά καλοκαιρινά κομμάτια. Το εξαιρετικό με αυτό το χρώμα είναι ότι ταιριάζει σε ξανθιές και μελαχρινές ακριβώς το ίδιο, ενώ κομπλιμεντάρει και την ανοιχτοχρωμη και την σκουρόχρωμη επιδερμίδα, οπότε είναι εξαιρετικό και το καλοκαίρι.

Στην παρακάτω λίστα θα δεις μερικά looks με buttermilk για να καταλάβεις αρχικά το χρώμα και στη συνέχεια πως να το συνδυάσεις. Welcome buttermilk!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα πιο ωραία street style από την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.