ΣΤΙΛ STYLING TIPS

It's all in the details: 5 items που θα κάνουν το καλοκαιρινό look σου να ξεχωρίζει


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

13 Ιουλίου 2023

It's all in the details: 5 items που θα κάνουν το καλοκαιρινό look σου να ξεχωρίζει
Instagram/annaaborisovna
Οι 5 «μικρές» τάσεις που θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά στο καλοκαιρινό look σου

Φυσικά και έχουμε μιλήσει πολύ για τις καλοκαιρινές τάσεις της μόδας, όπως επίσης και το πως να τις φορέσεις ή πως να εντάξεις κομμάτια τους στο προσωπικό σου στιλ. Δεν χρειάζεται να ντυθείς π.χ από πάνω μέχρι κάτω με barbiecore, ούτε να αστραποβολάς ολόκληρη με ένα μεταλλικό ασημένιο φόρεμα και ασορτί πέδιλα. Υπάρχουν βέβαια και μερικά κομμάτια πέρα από τα summer trends, που έχουν τη δυναμική να κάνουν το look σου να ξεχωρίζει.

Ναι, ίσως είσαι ένα εντελώς quiet luxury girl ή να αισθάνεσαι πιο άνετα υιοθετώντας την tomato girl τάση, όποιο όμως και αν είναι το στιλ που αγαπάς μόλις φορέσεις ένα από τα παρακάτω κομμάτια, αμέσως το look σου αναβαθμίζεται και μοιάζει πιο «σημερινό», πιο προσεγμένο και πιο ενημερωμένο. Ποια είναι αυτά; Απλά ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα με τα 5 καλοκαιρινά κομμάτια που θα κάνουν το look σου αξέχαστο. Κράτα σημειώσεις και κλέψε τα βλέμματα!

1. Top σε έντονα χρώματα

2. Κολιέ με χάντρες και κοράλλια

3. Παντελόνια μπιτζάμας

4. Λευκά γυαλιά ηλίου

5. Μαντήλι φορεμένο σαν top

Δείτε στην παρακάτω gallery τα πιο κομψά μικρά μαύρα φορέματα και επιλέξτε το αγαπημένο σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.