ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Boho romantic: Πώς να υιοθετήσεις το νέο micro-trend - 7 απίθανα looks


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Ιουλίου 2023

Boho romantic: Πώς να υιοθετήσεις το νέο micro-trend - 7 απίθανα looks
Instagram/chasemarieee
Το νέο boho romantic micro-trend που αγαπήθηκε πολύ και πως να το φορέσεις

Παλιά είχαμε πολύ συγκεκριμένα trends και οτιδήποτε άλλο θεωρούταν εκτός μόδας, εκτός εποχής και γενικά εκτός τόπου και χρόνου. Πλέον ναι φυσικά και υπάρχουν κάποια βασικά trends, αλλά γύρω γύρω κινούνται πολλά μικρά micro-trends, τα οποία απολαμβάνουν την αγκαλιά της διαφορετικότητας και της προσωπικής επιλογής.

Συνεχίζοντας στην ίδια βάση λοιπόν, υπάρχει ένα πολύ γλυκό και αγαπητό, ειδικά από τις μικρότερες ηλικίες micro-trend, το boho romantic. Ναι, είναι αυτό που ακούς, ένα ρομαντικό μποέμικο στιλ, που σε ταξιδεύει σε ανθισμένα λιβαδια με δροσερό αεράκι για πικ-νικ. Δαντέλες, κορσέδες, κορδέλες, βολάν, αέρινα υφάσματα και παλ χρώματα κυριαρχούν στο boho romantic. Φυσικά και μπορείς να το υιοθετήσεις από την κορυφή μέχρι τα νύχια ή να πειραματιστείς πρώτα με μικρές πινελιές.

Εμείς με τη βοήθεια των «φίλων» μας από το Instagram θα σου δείξουμε 7 boho romantic looks για να καταλάβεις ακριβώς το micro-trend και να αποφασίσεις να θα του δώσεις μια ευκαιρία. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα!

Δες στην παρακάτω λίστα τα midi φορέματα που θα ζήλευαν μέχρι και οι Παριζιάνες!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.