ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Με τι παπούτσι να σετάρεις το φόρεμά σου - Οι πιο στιλάτοι συνδυασμοί του καλοκαιριού


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

28 Ιουλίου 2023

Με τι παπούτσι να σετάρεις το φόρεμά σου - Οι πιο στιλάτοι συνδυασμοί του καλοκαιριού
Instagram/juliesfi
Κάθε φόρεμα έχει και το «αγαπημένο» του παπούτσι

Στα καλά νέα της ημέρας: Το πιο hot κομμάτι του καλοκαιριού το έχεις σίγουρα στην ντουλάπα σου. Δεν είναι άλλο από το φόρεμα. Ναι, το φόρεμα σε -σχεδόν- οποιαδήποτε στιλ. Mini, maxi, midi, λινό, μεταξωτό, μαύρο, λευκό, ροζ και ό,τι άλλο βάλει το μυαλό σου. Το φόρεμα σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε όλες τις περιστάσεις, αρκεί να ξέρεις πώς να το σετάρεις σωστά.

Σίγουρα δεν είναι δύσκολο να φορέσεις ένα ζευγάρι παπούτσια και μερικά αξεσουάρ για να αναδείξεις το φόρεμά σου. Το θέμα είναι αν ξέρεις ποιο φόρεμα ταιριάζει καλύτερα με ποιο στιλ παπουτσιών. Ανάλογα με το στιλ σου, όλα πάνε με όλα, δηλαδή μπορείς να φορέσεις όλα τα φορέματα, με όλα τα παπούτσια, αλλά υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί που κερδίζουν στην κούρσα του σεταρίσματος. Στην παρακάτω λίστα μπορείς να βρεις τα 6 καλοκαιρινά φορέματα που αγαπάς με το αντίστοιχο παπούτσι. Οι πιο στιλάτοι συνδυασμοί του καλοκαιριού. Κράτα σημειώσεις!

1. Off-shoulder φόρεμα με slides

2. Cottagecore φόρεμα με chunky σανδάλια

3. Column φόρεμα με strappy φλατ σανδάλια

4. Babydoll φόρεμα με fisherman πέδιλα

5. Λινό φορεμα με σαγιονάρες

6. Mini φόρεμα με μπαλαρίνες

Δες στην παρακάτω gallery τα λευκά sneakers που πάντα ήθελες, τώρα με έκπτωση!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.