ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Λευτεριά στο T-shirt μέσα από το παντελόνι: 3 κανόνες για να το κάνεις σωστά


JTeam

26 Αυγούστου 2023

Λευτεριά στο T-shirt μέσα από το παντελόνι: 3 κανόνες για να το κάνεις σωστά
Instagram/jonkortajarena
Αν θέλεις να φορέσεις το T-shirt μέσα από το παντελόνι μπορείς, απλά ακολούθησε τους παρακάτω κανόνες

«Να βάλω το T-shirt μέσα από το παντελόνι ή να μη το βάλω;» ιδού η απορία. Πραγματικά όμως είναι μια πολύ σωστή ερώτηση, με βαρύτητα. Σωστή απάντηση, δηλαδή μια που να αφορά όλους, δεν υπάρχει. Μερικοί αρέσκονται στο να φορούν το T-shirt από μέσα, ενώ άλλοι το θεωρούν παλιομοδίτικο ή ακόμα και «φλώρικο». Η αλήθεια είναι πως εδώ και 2 χρόνια περίπου αυτό το trend έχει ξανακάνει την εμφάνισή του, ακόμα και σε πιο νεαρές ηλικίες. Εμείς από την άλλη θεωρούμε ότι ένα T-shirt μπορεί να φορεθεί μέσα από το παντελόνι, αρκεί να ακολουθηθούν οι παρακάτω κανόνες, χωρίς καμία εξαίρεση, με ευλάβεια και προσοχή.

Jenny.Gr
Instagram/jonkortajarena

Η εφαρμογή μετράει περισσότερο από όσο νομίζεις

Το να φορέσεις ένα κολλητό T-shirt μέσα από το παντελόνι, ισοδυναμεί με καταστροφή, όπως επίσης και αν φορέσεις ένα πολύ φαρδύ. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις ένα κομμάτι που να σου κάθεται σωστά στους ώμους και να αφήνει λίγο περιθώριο ανάμεσα στο δέρμα σου και αυτό. Να είναι ελαφρώς χαλαρό δηλαδή. Επίσης καλό θα είναι να αποφύγεις τις V λαιμοκόψεις.

Κράτα το απλό

Αν είναι να φορέσεις T-shirt μέσα από παντελόνι καλό θα είναι αυτό να είναι εξαιρετικά απλό. Όταν λέμε απλό εννοούμε χωρίς prints, χωρίς πολλά χρώματα και σε ύφασμα χωρίς σχέδια. Δώσε χώρο στο look να «αναπνέυσει». Δοκίμασε ένα στο χρώμα του παντελονιού, αλλά σε διαφορετικό τόνο.

Φόρα μια ζώνη

Μη φρικάρεις. Αν σκέφτεσαι ότι η ζώνη θα τονίσει ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι φοράς ένα T-shirt μέσα από ένα παντελόνι, έχεις δίκιο. Το θέμα όμως είναι να τονίσει πόσο στιλάτα το φοράς. Η ζώνη πρέπει να είναι ακριβώς στο μέγεθος που έχουν τα θηλάκια στο παντελόνι και όχι από δέρμα με ανάγλυφη υφή. Το χρώμα παίζει σημαντικό ρόλο καθώς πρέπει να συνδυάζεται αρμονικά με το υπόλοιπο look και να μην κλέβει την προσοχή. Η καφέ, ταμπά και μαύρες ζώνες ενδείκνυνται, αλλά πάντα ανάλογα με τα χρώματα που έχεις επιλέξει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.