ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Rainy days: 9+1 looks για να είσαι στιλάτη ακόμα και στη βροχή


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

4 Σεπτεμβρίου 2023

Rainy days: 9+1 looks για να είσαι στιλάτη ακόμα και στη βροχή
Instagram/jennywalton
Η βροχή δε θα σε εμποδίσει να παραμείνεις στιλάτη

Όλα τα προγνωστικά και τα έκτακτα δελτία καιρού μας λένε ότι έρχεται κακοκαιρία, έρχεται βροχή και πτώση της θερμοκρασίας. Οκ, φθινόπωρο είναι, πρωτοβρόχια είναι, δε θα σκάσουμε κιόλας. Θα κρατήσει 3 με 4 μέρες και μετά θα ξαναβγει ο ήλιος και θα γκρινιάζουμε για το πόσο ζέστη έχει μέσα Σεπτέμβρη.

Το ότι θα ξεκινήσει να βρέχει δε σημαίνει ότι εσύ πρέπει να βγεις με ότι πιο παλιό και casual έχεις, ώστε να μη λερωθεί από τις λάσπες. Δε θα λιώσεις, δεν είσαι από ζάχαρη. Μπορείς να παραμείνεις στιλάτη ακόμα και όταν βρέχει, απλά ακολουθώντας 2 σωτήρια tips. Αρχικά απέφυγε τα μακριά παντελόνια, φουστάνια, φούστες, διότι μπορεί να λερωθούν από το νερό και δεύτερον φόρεσε παπούτσια που δεν αφήνουν το νερό να μπει μέσα. Όσο και αν κάνει ζέστη, κανείς δε θέλει να πάει στο γραφείο με βρεγμένα δάχτυλα ή παπούτσια που κολυμπάνε στο νερό. Πέρα από αυτά λοιπόν, στην παρακάτω λίστα σου έχουμε τα 9+1 looks για να παραμείνεις στιλάτη ακόμα και όταν βρέχει. Εμπνεύσου και καλή επιτυχία!

Δες στην παρακάτω gallery τις πιο κομψές και διαχρονικές καπαρντίνες και επέλεξε την αγαπημένη σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.