ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Sneakers edition: Τα 3 «όχι» που πρέπει να πεις αυτή τη σεζόν


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

4 Οκτωβρίου 2023

Sneakers edition: Τα 3 «όχι» που πρέπει να πεις αυτή τη σεζόν
Instagram/fakerstrom
Τα sneakers σου αυτή τη σεζόν δεν πρέπει να έχουν τα 3 παρακάτω στοιχεία

Όπως και σε όλα τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, έτσι και στα sneakers υπάρχουν τάσεις. Οι τάσεις της μόδας υπακούν στον ρυθμό της εποχής και αντανακλούν την ψυχολογία, την οικονομική κατάσταση, την πολιτική κατάσταση και πολλά ακόμα. Αυτή τη σεζόν είδαμε πως υπάρχει ένα ρεύμα προς τα βασικά κομμάτια μιας ντουλάπας, μια ροπή προς τα κλασικά ρούχα, χωρίς πολλά «στολίδια» και παράξενα πατρόν. Ίσως τελικά το quiet luxury που ακούγαμε από πέρυσι συνεχώς, να μην είναι τίποτε άλλο από τη συνεχή προσπάθεια της μόδας να μη δημιουργήσει ένα τόσο μεγάλο και εμφανές χάσμα μεταξύ οικονομικά εύρωστων και μη.

Μέσα στα πλαίσια του back to basics λοιπόν, οι νέες τάσεις στα sneakers είναι προφανείς. Ή μάλλον δεν πρόκειται για νέες τάσεις, αλλά για μια retro διάθεση και minimal προσέγγιση. Για να είσαι σίγουρη ότι το sneaker σου είναι updated, χρειάζεται να πεις «όχι» σε 3 μόνο στοιχεία. Ποια είναι αυτά; Διάβασε την παρακάτω λίστα!

1. Όχι στις χοντρές σόλες - Ναι στις λεπτές και χαμηλές

2. Όχι στα total black - Ναι στα λευκά ή τα γήινα χρώματα

3. Όχι στις φουτουριστικές σιλουέτες - Ναι στα retro σχέδια

Δες στην παρακάτω λίστα τα πιο cool sneakers της σεζόν και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.