ΣΤΙΛ STYLING TIPS

World Ballet Day: Φόρεσε τις μπαλαρίνες σου και νιώσε χορεύτρια (έστω και για λίγο)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Νοεμβρίου 2023

World Ballet Day: Φόρεσε τις μπαλαρίνες σου και νιώσε χορεύτρια (έστω και για λίγο)
Pretty ballerinas
Αν θέλεις να γιορτάσεις με το στιλ σου το World Ballet Day, φόρεσε τις μπαλαρίνες σου και είσαι έτοιμη

Σήμερα είναι το World Ballet Day, μια ετήσια γιορτή για το μπαλέτο, η οποία ξεκίνησε το -πρόσφατο- 2014. Πρόκειται για μια συνεργασία των μεγαλύτερων ballet companies στον κόσμο, κατά την οποία υπάρχουν live streaming video από τα μαθήματα, τις πρόβες και την προετοιμασία των παραστάσεών τους. Είναι μια μεγάλη μέρα για την χορευτική κοινότητα και εφόσον η μόδα και ο χορός είναι και τα δύο τέχνες, πάντα συνδέονται. Θυμάσαι το balletcore και την ραγδαία εξάπλωσή του το περασμένο φθινόπωρο; Αυτό το microtrend δεν έχει φύγει εντελώς και συνεχίζουμε να βλέπουμε αυτά τα ρομαντικά και γλυκά looks.

Ένα αναπόσπαστο κομμάτι του μπαλέτου και του μπαλέτου είναι φυσικά τα παπούτσια. Τα μαλακά και οι πουέντ. Ναι, δεν μπορούμε προφανώς να τα φορέσουμε στον δρόμο -όσο και αν προσπάθησε η Έιμι Γουαϊνχάουζ να το κάνει μόδα- αλλά υπάρχουν παπούτσια που μοιάζουν πολύ σε αυτά, ευτυχώς είναι και «ευκολοπερπάτητα» και είναι ένα από τα πιο hot items αυτή τη σεζόν, οι μπαλαρίνες. Οι λατρεμένες μας μπαλαρίνες είναι η ψυχή του balletcore, αλλά μπορούν να φορεθούν και με looks που δεν παραπέμπουν καθόλου σε αυτό το στιλ. Από το πρωί μέχρι το βράδυ σε ακολουθούν πιστά και δίνουν έναν σικάτο και διαχρονικό τόνο στο outfit σου. Δες στην παρακάτω λίστα 8 διαφορετικούς τρόπους να φορέσεις τις μπαλαρίνες σου αυτό το φθινόπωρο, σύμφωνα με τις «φίλες» μας στο Instagram. Κράτα σημειώσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.