ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Black Friday edition: Τα 5 must have jackets που σίγουρα θέλεις στη ντουλάπα σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Νοεμβρίου 2023

Black Friday edition: Τα 5 must have jackets που σίγουρα θέλεις στη ντουλάπα σου
Ποια jackets χρειάζεσαι την ντουλάπα σου αυτόν τον χειμώνα;

Μετά το πρώτο fashion poll Answear x JennyGr, που λατρέψαμε και λάτρεψες, αποφασίσαμε πως η Black Friday ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να κάνουμε ακόμα ένα, όπως σας είχαμε υποσχεθεί. Αυτή τη φορά σε ρωτήσαμε «Ποιο fashion topic θες να σου αναλύσει η Σοφία;» και ως νικητήριο θέμα αναδείχθηκαν τα jackets. Δικό σου, λοιπόν!

Μπήκα στο Answear.gr και βρήκα ανάμεσα σε χιλιάδες premium προϊόντα τα 5 must have jackets που χρειάζεσαι αυτόν τον χειμώνα (και όχι μόνο). Οι επιλογές είναι πολλές και καλύπτουν όλα τα γούστα και τα στιλ. Φυσικά αυτό δε θα είναι το τελευταίο, για αυτό ακριβώς συντονίσου στο Instagram του JennyGr και stay tuned για το επόμενο fashion poll.

Τα 5 must have jackets

#1 Το puffer jacket. Θα σε κρατήσει ζεστή και στιλάτη κάθε μέρα και ώρα του χειμώνα. Φόρεσέ το ακόμα και με τα βραδινά σου looks για πιο updated εμφανίσεις.

Jenny.Gr

#2 Το bomber jacket. Είναι εδώ για να δώσει μια retro και νεανική νότα στο look σου. Επένδυσε σε planet friendly επιλογές.

Jenny.Gr

#3 Το δερμάτινο jacket. Το πιο versatile κομμάτι της ντουλάπας σου. Συνδυάζεται άψογα με mini φούστα και knee-high μπότες.

Jenny.Gr

#4 Το parka. Είναι εδώ και πολλά χρόνια ο καλύτερος σου φίλος στη βροχή και όχι μόνο. Προτίμησέ το σε μαύρο ή σκούρο μπλε.

Jenny.Gr

#5 Το denim jacket. Δεν έχει φύγει ποτέ από την καρδιά μας. Δοκίμασε να δημιουργήσεις ένα canadian tuxedo για πιο 90’s στιλ.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.