ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Κοσμήματα & 2024: Οι πιο updated τάσεις της χρονιάς


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

11 Ιανουαρίου 2024

Κοσμήματα & 2024: Οι πιο updated τάσεις της χρονιάς
Instagram/sarasampaio
Ποια θα είναι τα κοσμήματα που θα βλέπουμε συνεχώς το 2024

Τα κοσμήματα ολοκληρώνουν το look μας με τον πιο λαμπερό τρόπο και το 2024 θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο στιλ μας. Φορώντας ένα κόσμημα μπορούμε να αλλάξουμε το ύφος του look μας, να του δώσουμε έναν άλλον αέρα και να το «ανεβάσουμε» ή να το «κατεβάσουμε». Τα κοσμήματα -συνήθως- είναι ο πιο μεγάλος καθρέφτης της πραγματικής προσωπικής μας αισθητικής.

Το 2024 τα κοσμήματα είναι έντονα, είναι ιδιαίτερα και είναι μέρος του look. Ορισμένα μπορούν να φορεθούν όλο τον χρόνο, ενώ κάποια άλλα είναι σχεδιασμένα για συγκεκριμένες εποχές. Όποιο όμως και να είναι το προσωπικό σου στιλ, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα με τα 5 μεγαλύτερα trends στα κοσμήματα για το 2024 και ετοίμασε τα δικά σου εμπνευσμένα σύνολα. Κράτα σημειώσεις!

1. Δύο διαφορετικά σκουλαρίκια

Το να φοράμε δύο διαφορετικά σκουλαρίκια -ή και παραπάνω- δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά σίγουρα είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς.

2. Μεγάλα και ογκώδη βραχιόλια

Σε ασημένιο, χρυσό ή ό,τι άλλο μέταλλο και υλικό θέλουμε. Μπορεί να φορεθεί μόνο του στον καρπό ή πολλά μαζί και είναι εξαιρετικά κομψό πάνω από τη μανσέτα του πουκαμίσου ή το πλεκτό.

3. Χρωματιστοί λίθοι

Λίγο πιο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό, αλλά σίγουρα χαρούμενο και λαμπερό.

4. Μαργαριτάρια και πέρλες

Λίγο η vintage αισθητική, λίγο η coquette αισθητική και η διαχρονική κομψότητα και αξία αυτών των κοσμημάτων, δεν χρειάζονται και πολλά για να τα αγαπήσουμε και να θελήσουμε να φορέσουμε πέρλες.

5. Ασημένια μέταλλα

Το ασήμι είναι το must μέταλλο εδώ και αρκετές σεζόν, οπότε και το 2024 θα μείνει στην κορυφή.

Δες στην παρακάτω gallery τις πιο cool βραδινές ολόσωμες φόρμες και αγόρασε την αγαπημένη σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.