ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Κουράστηκες να φοράς συνεχώς τζιν; 5 updated παντελόνια που θα σου «λύσουν» τα χέρια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Μαρτίου 2024

Κουράστηκες να φοράς συνεχώς τζιν; 5 updated παντελόνια που θα σου «λύσουν» τα χέρια
Instagram/juliesfi
Αν βαρέθηκες τα τζιν παντελόνια, σου έχουμε τις 5 πιο cool εναλλακτικές

Είναι δεδομένο πως τα τζιν παντελόνια είναι από τα πιο versatile κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και πως σου αρέσει να τα φοράς όλες τις εποχές και -σχεδόν- σε όλες τις περιστάσεις. Βέβαια μπορεί πλέον να έχει έρθει ο κορεσμός και να τα έχεις βαρεθεί ή απλά να σε έχουν κουράσει και να χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από τη μακροχρόνια κτητική αυτή σχέση. Μην ανησυχείς για τίποτα, διότι εναλλακτικές υπάρχουν.

Ειδικά την άνοιξη σου αρέσει να φοράς πολύ περισσότερο παντελόνια σε σχέση με τον χειμώνα και το καλοκαίρι. Ο καιρός δεν είναι ποτέ σταθερός και μια φούστα ή ένα φόρεμα με καλσόν ή χωρίς θα ήταν -οριακά- ρώσικη ρουλέτα. Υπάρχουν πολλά ανοιξιάτικα παντελόνια που μπορείς να φορέσεις και να αντικαταστήσεις τα τζιν, ανάλογα με την προσωπική σου αισθητική. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε τα 5 πιο updated για να ενσωματώσεις στη ντουλάπα σου και να αφήσεις για λίγο στην άκρη τα αγαπημένα τζιν παντελόνια. Κράτα σημειώσεις!

1. Το κάπρι παντελόνι

2. Το παντελόνι με τα prints

3. To χοντρό λινό παντελόνι

4. Το βαμβακερό «πιτζαμέ» παντελόνι

5. Το tailored wide-leg παντελόνι

Δες στην παρακάτω gallery τις λευκές φούστες της άνοιξης και αγόρασε την αγαπημένη σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.