ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Ώρα για μονοήμερη εκδρομή - Ιδέες για πρακτικά & στιλάτα σύνολα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

25 Μαρτίου 2024

Ώρα για μονοήμερη εκδρομή - Ιδέες για πρακτικά & στιλάτα σύνολα
Instagram/zinafashionvibe
Αν έχεις σχεδιάσει μια μονοήμερη εκδρομή, τότε σου έχουμε αρκετές ιδέες για πρακτικά και στιλάτα looks

Ένα ακόμα τριήμερο μέσα στον Μάρτιο, άρα ακόμα μια ευκαιρία για εκδρομή. Μπορείς να ξυπνήσεις το πρωί και να φύγεις για κοντινούς προορισμούς μαζί με τους αγαπημένους για μια μέρα γεμάτη χαρά, γέλιο και φυσικά φαγητό. Το θέμα είναι ότι επειδή θα λείπεις όλη την ημέρα από το σπίτι σου, πρέπει να φορέσεις κάτι πρακτικό και άνετο, αλλά που θέλεις ταυτόχρονα να είναι και στιλάτο.

Τα ρούχα τα οποία επιλέγουμε για να πάμε εκδρομή χρειάζονται αρκετή σκέψη. Σίγουρα θέλουμε μερικά layers, ώστε να βάζουμε και να βγάζουμε ανάλογα με τη θερμοκρασία, θέλουμε ένα άνετο παντελόνι που να μη μας πιέζει, διότι θα πάμε για φαγητό και φυσικά τα παπούτσια πρέπει να τα έχουμε φορέσει αρκετές φορές πριν, ώστε να έχουμε βεβαιωθεί ότι δεν μας πονάνε μετά από μια ολόκληρη ημέρα «στο πόδι». Έχοντας αυτά στο μυαλό μας και θέλοντας να σου δώσουμε μερικές ιδέες για τα looks της μονοήμερης εκδρομής σου, φτιάξαμε την παρακάτω λίστα με στιλάτα και πρακτικά σύνολα για να περάσεις μια εξαιρετική μέρα όπου και αν πας. Κράτα σημειώσεις!

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο στιλάτα μαύρα τζιν παντελόνια και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.