ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Ξανθιά το καλοκαίρι; 6 χρώματα που ταιριάζουν με τα μαλλιά και την επιδερμίδα σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

16 Αυγούστου 2024

Ξανθιά το καλοκαίρι; 6 χρώματα που ταιριάζουν με τα μαλλιά και την επιδερμίδα σου
Μαυρισμένη επιδερμίδα και ξανθό μαλλί; Δοκίμασε αυτά τα 6 χρώματα και θα καταλάβεις

Αν είσαι ξανθιά -φυσική ή μη- γνωρίζεις πολύ καλά πως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η θάλασσα και ο ήλιος, επηρεάζουν τα μαλλιά σου και τα κάνουν πιο ανοιχτά. Επίσης με τον ήλιο -ή και με το σολάριουμ- μαυρίζουμε, οπότε εκτός από το χρώμα των μαλλιών μας, αλλάζει και το χρώμα τις επιδερμίδας μας. Αν βρίσκεσαι σε σύγχυση για το ποια χρώματα σου ταιριάζουν περισσότερο τώρα που μαύρισες και άνοιξαν λίγο παραπάνω τα μαλλιά σου, μην ανησυχείς. Οι παρακάτω συμβουλές θα σου φανούν χρήσιμες, αν και μπορεί να ακούγονται παλιομοδίτικες. Προφανώς και υπάρχουν συγκεκριμένα χρώματα που ταιριάζουν περισσότερο στις ξανθιές με πιο σκούρα επιδερμίδα, αλλά μην αισθανθείς δεσμευμένη να φοράς μόνο αυτά, απλά υπάρχει εμφανής διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Συνέχισε να διαβάζεις την παρακάτω λίστα και ανακάλυψε ποια χρώματα ταιριάζουν περισσότερο στις ξανθιές που πήραν το χρωματάκι τους. Φυσικά πριν αγοράσεις κάποιο κομμάτι στα παρακάτω χρώματα, καλό θα είναι πριν να το δοκιμάσεις, ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρη ότι σε κολακεύει.

1. Το βαθύ κόκκινο

2. Το χρώμα της άμμου

3. Το καθαρό λευκό

4. Όλες οι αποχρώσεις το μπλε

5. Το μαύρο

6. Το παλ κίτρινο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.