ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα drop waist φορέματα αξίζουν μια θέση στη ντουλάπα σου - 5 κομψά σύνολα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

13 Αυγούστου 2024

Τα drop waist φορέματα αξίζουν μια θέση στη ντουλάπα σου - 5 κομψά σύνολα
Instagram/lucywilliams02
Drop waist φορέματα για ενημερωμένες ντουλάπες

Ο καιρός όπου όλο μας το Insta feed είναι γεμάτο από διακοπές στην Μεσόγειο έχει έρθει. Όποια influencer και αν παρακολουθείς, σίγουρα θα είναι διακοπές στην Ιταλία, στη Μαγιόρκα, στη Σαντορίνη ή στο Μαρόκο και θα λιάζεται κάτω από τον καυτό ήλιο, πίνοντας Aperol. Οι βαλίτσες τους θα έχουν μέσα τις τελευταίες τάσεις, τα αγαπημένα τους κομμάτια και σίγουρα θα έχουν πακετάρει το ρούχο που κάνει θραύση αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη: το drop waist φόρεμα.

Αυτό το φρέσκο και σύγχρονο φόρεμα μιμείται τη γραμμή μέσης που είχαν τα φορέματα τη δεκαετία του ‘20 και αλλάζει εντελώς τις αναλογίες του σώματος. Διαφορετικό, νεανικό, στιλάτο και εντελώς must για αυτό το καλοκαίρι. Τα drop waist φορέματα βγαίνουν σε πληθώρα υφασμάτων, στιλ και χρωμάτων. Αν θέλεις να πάρεις ιδέες για το πώς να φορέσεις και εσύ το αγαπημένο σου κομμάτι, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα. Κράτα σημειώσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.