ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Θα πας σε γάμο σε νησί; 5 showstopping σύνολα για να είσαι η πιο στιλάτη καλεσμένη


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

27 Ιουλίου 2024

Θα πας σε γάμο σε νησί; 5 showstopping σύνολα για να είσαι η πιο στιλάτη καλεσμένη
Instagram/juliesfi
Αν είσαι καλεσμένη σε γάμο σε νησί, σου έχουμε τις 5 πιο στιλάτες επιλογές

Μέχρι στιγμής θα έχεις πάει σε δύο με τρεις γάμους και σε περιμένουν ακόμα άλλοι δύο, σίγουρα. Αν κάποιος όμως έχει ακολουθήσει την τάση των τελευταίων χρόνων και κάνει τον γάμο του σε νησί, τότε σίγουρα ετοιμάσου για μια διαφορετική εμπειρία. Ο γάμος στο νησί είναι μια κατηγορία μόνος του και ειδικά όσον αφορά στο look σου πρέπει να είσαι αρκετά προετοιμασμένη.

Αρχικά ο γάμος στο νησί θα είναι σε παραλία, σε πλατεία ή σε κάποιο μαγαζί; Αν υπάρχει άμμος τότε τα μόνα αποδεκτά παπούτσια -αν αποφασίσεις να φορέσεις- είναι τα φλατ σανδάλια. Αν ο γάμος γίνει σε πλατεία ή μαγαζί τότε μπορείς να φορέσεις ακόμα και πλατφόρμες ή ψηλοτάκουνα με χοντρό τακούνι ή φλατ slingbacks. Η τοποθεσία λόγω θάλασσας θα έχει πάρα πολύ υγρασία και όσο περνάει η νύχτα, τόσο αυτή θα μεγαλώνει. Καλό θα είναι να έχεις μαζί σου ένα πανωφόρι και να μην περιμένεις τα μαλλιά σου να παραμείνουν όπως ήταν στην αρχή της βραδιάς, ειδικά αν τα έχεις αφήσει λυτά. Τέλος το ρούχο μας πρέπει να αντανακλά την ελευθεριότητα της θάλασσας και την ανεμελιά μιας μέρας στην παραλία, αλλά με στιλάτο και glamorous τρόπο. Εμείς για να σε βοηθήσουμε να πάρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι βρήκαμε τα 5 πιο showstopping σύνολα για γάμο σε νησί και στα παραθέτουμε στην παρακάτω λίστα. Κράτα σημειώσεις και καλά να περάσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.