ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Classic fall: 6 διαχρονικά looks με σύγχρονες λεπτομέρειες για αυτό το φθινόπωρο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

19 Οκτωβρίου 2024

Classic fall: 6 διαχρονικά looks με σύγχρονες λεπτομέρειες για αυτό το φθινόπωρο
Instagram/elodieromy
Τα διαχρονικά σύνολα με τις σύγχρονες λεπτομέρειες που θέλεις να αντιγράψεις σήμερα

Διαχρονικά κομμάτια δε σημαίνει αυτόματα και vintage-like κομμάτια ή βαρετά. Τα διαχρονικά κομμάτια είναι συνήθως μινιμαλιστικά και σε «ξελασπώνουν» κάθε φορά που δεν ξέρεις τι να φορέσεις ή βιάζεσαι ή απλά δεν έχεις καμία όρεξη να σκεφτείς την ενδυματολογική επιλογή σου. Μιλάμε για κομμάτια όπως το LBD (little black dress), το tailored παντελόνι, την μπεζ καπαρντίνα κ.α. Ναι, είναι σχεδόν ίδια με τα κομμάτια της βασικής μας γκαρνταρόμπας, απλά είναι πολύ περισσότερα. Μερικά μπορούν να έχουν και μοτίβα πάνω τους όπως η μπλούζα Breton ή ένα polka-dot cocktail φόρεμα.

Αυτά τα ρούχα είναι εύκολο να συνδυαστούν μεταξύ τους και να δημιουργήσουν ενδιαφέροντα σύνολα με την προσθήκη σύγχρονων αξεσουάρ ή ακόμα και vintage-like αξεσουάρ ανάλογα το στιλ που θέλεις να φτιάξεις. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 6 διαχρονικά, αλλά παράλληλα σύγχρονα σύνολα για αυτό το φθινόπωρο από τις «φίλες» μας στο Instagram και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Πάρε την έμπνευση που χρειάζεσαι και κράτα σημειώσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.