Μικρές πίτσες με μπιφτέκια

Σάββατο 12 Οκτώβριος 2013
1658ff0baf6421eea7ebace1f5010e76.jpg

Για μία ωραία σαββατιάτικη βραδιά με τους φίλους σας!

Υλικά:

  • ½ κιλό κιμά
  • 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
  • λίγο κέτσαπ
  • 4 κ.σ. λάδι
  • 4 φέτες ψωμιού
  • 2 τομάτες κομμένες σε φέτες
  • 2 μικρά κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 50 γρ. τυρί μοτσαρέλα
  • 50 γρ. αντζούγιες στραγγισμένες
  • 4 μαύρες ελιές κομμένες στα τέσσερα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Διαδικασία:

Ζυμώνετε τον κιμά μαζί με το σκόρδο, το κέτσαπ, λίγο αλάτι και πιπέρι. Όταν είναι έτοιμος, φτιάχνετε 4 στρογγυλά μπιφτέκια. Τα αλείφετε με λίγο λάδι και τα ψήνετε για 7', γυρίζοντάς τα μία φορά. Κόβετε το ψωμί σε 4 μικρά στρογγυλά κομμάτια και το ψήνετε για 1' από κάθε πλευρά. Βάζετε τα μπιφτέκια πάνω στα ψημένα ψωμάκια. Τοποθετείτε με τη σειρά, μία φέτα τομάτας, κρεμμύδια, μία φέτα μοτσαρέλα, 2 αντζούγιες και 4 μικρά κομματάκια ελιάς. Τα ψήνετε για 4'.

Καλή όρεξη!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

TRENDING ARTICLES