COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Μικρές πίτσες με μπιφτέκια


12 Οκτωβρίου 2013

1658ff0baf6421eea7ebace1f5010e76.jpg

Για μία ωραία σαββατιάτικη βραδιά με τους φίλους σας!

Υλικά:

  • ½ κιλό κιμά
  • 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
  • λίγο κέτσαπ
  • 4 κ.σ. λάδι
  • 4 φέτες ψωμιού
  • 2 τομάτες κομμένες σε φέτες
  • 2 μικρά κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 50 γρ. τυρί μοτσαρέλα
  • 50 γρ. αντζούγιες στραγγισμένες
  • 4 μαύρες ελιές κομμένες στα τέσσερα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Διαδικασία:

Ζυμώνετε τον κιμά μαζί με το σκόρδο, το κέτσαπ, λίγο αλάτι και πιπέρι. Όταν είναι έτοιμος, φτιάχνετε 4 στρογγυλά μπιφτέκια. Τα αλείφετε με λίγο λάδι και τα ψήνετε για 7', γυρίζοντάς τα μία φορά. Κόβετε το ψωμί σε 4 μικρά στρογγυλά κομμάτια και το ψήνετε για 1' από κάθε πλευρά. Βάζετε τα μπιφτέκια πάνω στα ψημένα ψωμάκια. Τοποθετείτε με τη σειρά, μία φέτα τομάτας, κρεμμύδια, μία φέτα μοτσαρέλα, 2 αντζούγιες και 4 μικρά κομματάκια ελιάς. Τα ψήνετε για 4'.

Καλή όρεξη!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.