Με αμπελόφυλλα.
Υλικά για 6 άτομα: 18 αρνίσιες κοτολέτες 6 μικρά αμπελόφυλλα(αν είνια φρέσκα μαλακώστε τα σε μπολ με ζεστό νερό) 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού 1 κ.σ. φύλλα φρέσκιας ρίγανης Αλάτι Πιπέρι
Διαδικασία: Αφαιρείτε το πλεονάζον λίπος από τις κοτολέτες και τις αλατοπιπερώνετε και από τις δυο πλευρές. Ζεσταίνετε 2 κ.σ. λάδι σε ένα μεγάλο τηγαίνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτετε το ξύσμα λεμονιού και τη ρίγανη και ψήνετε για 30 δευτερόλεπτα. Προσθέτετε τις κοτολέτες και ψήνετε για 3 λεπτά περίπου από κάθε πλευρά. Τις βγάζετε και τις αφήνετε στην άκρη. Ζεσταίνετε το υπόλοιπο λάδι και τηγανίζετε τα αμπελόφυλλα 2 λεπτά από την κάθε λευρά μέχρι να γίνουν τραγανιστά. Συνοδεύστε τις κοτολέτες με πουρέ, γαρνίρετε με αμπελόφυλλα.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.