Είναι απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι.
Υλικά:
3 κιλά αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κιλό ζάχαρη άχνη
4 κρόκοι αυγών
250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει
6 βανίλιες
Χυμό από 2 πορτοκάλια
Λίγο κονιάκ
1 μπέικιν πάουντερ
1100 γρ. βούτυρο
1 ποτήρι κρασιού γάλα
Ξύσμα λεμονιού
Ξύσμα πορτοκαλιού
Διαδικασία:
Ρίχνετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Όταν η ζύμη μαλακώσει, ξεκινήστε να πλάθετε τα κουλουράκια. Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Διαβάζονται Τώρα
- 4 μαγαζιά στην Αθήνα για το καλύτερο παγωτό μηχανής - Κάθε χωνάκι και παιδική ανάμνηση
- 3 φράσεις που χρησιμοποιεί ένας τοξικός σύντροφος όταν τσακώνεται. Τις αναγνωρίζεις;
- Τα ζώδια της εβδομάδας από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (21 - 27/7/25) - Έρχονται στην επιφάνεια ανάγκες ελέγχου, επιβολής αλλά και βαθιές μεταμορφώσεις
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.