COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Πασχαλινά κουλουράκια


16 Απριλίου 2014

Είναι απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι.

Υλικά:
3 κιλά αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κιλό ζάχαρη άχνη
4 κρόκοι αυγών
250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει
6 βανίλιες
Χυμό από 2 πορτοκάλια
Λίγο κονιάκ
1 μπέικιν πάουντερ
1100 γρ. βούτυρο
1 ποτήρι κρασιού γάλα
Ξύσμα λεμονιού
Ξύσμα πορτοκαλιού

Διαδικασία:
Ρίχνετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Όταν η ζύμη μαλακώσει, ξεκινήστε να πλάθετε τα κουλουράκια. Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.