COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Κρέμα με καρότο και κόκκινα φασόλια


19 Μαΐου 2014

Μια gourmet συνταγή, που συνοδεύεται με τυρί γαρνιρισμένο με μέλι.

Υλικά για 4 άτομα: 4 κρεμμυδάκια για στιφάδο 600 γρ. καρότα 200 γρ. φασόλια κόκκινα 100 γρ. τυρί κατσικίσιο φρέσκο 1/2 κ. γ. κύμινο 1 lt ζωμό λαχανικών Πευκόμελο Ξίδι Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι

Διαδικασία: Σε 2 κουταλιές λάδι σοτάρετε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα με μια πρέζα αλάτι και μια κουταλιά ξίδι. Μόλις πάρουν χρώμα, προσθέτετε τα καρότα ψιλοκομμένα και το κύμινο και τα αφήνετε για 10 λεπτά ακόμη. Προσθέτετε το ζωμό και τα φασόλια βρασμένα. Μαγειρεύετε για 15 λεπτά ακόμη και λιώνετε τα υλικά στο μπλέντερ να γίνουν κρέμα. Σε ταψί καλυμμένο με λαδόχαρτο απλώνετε το τυρί σε λεπτές ροδέλες και το ξεροψήνετε στο grill. Αλατοπιπερώνετε την κρέμα καρότου, τη μοιράζετε σε πιάτα και προσθέτετε από μισή κουταλιά μέλι.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.