COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Φτιάξτε το πιο νόστιμο σπιτικό burger


20 Αυγούστου 2014

Εύκολη και γρήγορη συνταγή. Υλικα:

1 κιλό κιμά 2 κρεμμύδια 4 κ.σ. κέτσαπ 1 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.σ. chili Λίγη φρυγανιά τριμμένη Ψωμί burger Τυρί της επιλογής σας Μπέικον Κρεμμύδια Κέτσαπ Μαγιονέζα

Διαδικασία: Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και τα μαγειρεύετε με λίγο λάδι αλάτι και πιπέρι για 30 λεπτά περίπου. Αφήνετε να κρυώσουν τα κρεμμύδια και στη συνέχεια προσθέτετε όλα τα υλικά. Πλάθετε σε μικρά και λεπτά μπιφτέκια και ψήνετε στο τηγάνι ή στην σχάρα για 7 λεπτά από την κάθε πλευρά. Βάζετε από μια φέτα τυρί πάνω και περιμένετε να λιώσει. Κόβετε τα ψωμάκια στη μέση και βάζετε στη μια πλευρά κέτσαπ και στην άλλη μαγιονέζα. Βάζετε το μπιφτέκι με το τυρί, μπέικον και ντομάτα.

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.