Για την κρέμα:Σε μια κατσαρόλα αδειάζετε το γάλα και την κρέμα γάλακτος και τα βάζετε στη φωτιά μαζί με το κλωναράκι βανίλιας σχισμένο κάθετα στη μέση. Ανακατεύετε τη ζάχαρη με το κορν φλάουερ και τα αυγά (ολόκληρο και κρόκους). Πριν πάρει βράση το γάλα ρίχνετε το 1/3 στο μείγμα των αυγών και ανακατεύετε. Το αδειάζετε μέσα στο υπόλοιπο γάλα. Συνεχίζετε το ανακάτεμα. Μόλις δέσει η κρέμα και αρχίσει να κοχλάζει την κατεβάζετε από τη φωτιά. Την αδειάζετε σε ένα καθαρό σκεύος και τη σκεπάζετε με μεμβράνη η οποία πρέπει να εφάπτεται με την επιφάνειά της. Όταν η κρέμα κρυώσει, αφαιρείτε το κλωναράκι βανίλιας. Γεμίζετε την τάρτα με την κρέμα και την καλύπτετε με τα φρέσκα φρούτα. Είναι προτιμότερο να καταναλωθεί την ίδια ημέρα.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.