Διαδικασία:Λιώστε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε τη βρώμη, την κανέλα, το κάρδαμο, το γλυκάνισο και το τζίντζερ. Ανακατέψτε τα υλικά κατά διαστήματα μέχρι τα αρωματικά και η βρώμη να ψηθούν ελαφρά. Προσθέστε το αλάτι και 3 φλιτζάνια νερό και βράστε το. Μόλις πάρει βράση μειώστε τη φωτιά στο μισό. Ανακατεψτε κατά διαστήματα, μέχρι το μείγμα να μαλακώσει, περίπου 25 λεπτά. Προσθέστε το αποβουτυρωμένο γάλα και το πλήρες και αφήστε να σιγοβράσει μέχρι το μείγμα της βρώμης να είναι ελαφρώς παχύρρευστο, 8-10 λεπτά. Ανακατέψτε το μέλι. Σερβίρετε με τα αποξηραμένα φρούτα και τα καρύδια και, αν θέλετε, προσθέστε τη μαρμελάδα πορτοκάλι.
Photo Credits: saveur.com
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.