
Υλικά:
- 1 1/4 φλιτζάνια γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη
- 1 κουταλάκι του γλυκού σιρόπι σφενδάμου
- 1 μεγάλη μπανάνα
- 1 φλιτζάνι νιφάδες φαγόπυρο
- 1/2 κουταλιά της σούπας σκόνη κακάο
- 1/2 κουταλιά της σούπας αμύγδαλα
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση:
Βάλτε το γάλα αμυγδάλου, το σιρόπι σφενδάμου, και 1/2 μπανάνα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν λεία. Ζεστάνετε μια κατσαρόλα και προσθέστε τις νιφάδες φαγόπυρου και το κακάο.Ύστερα, βάλτε στη κατσαρόλα το μίγμα γάλα - μπανάνα και μαγειρέψτε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν και να πήξει το κουάκερ, ανακατεύοντας συνεχώς. Όταν είναι έτοιμο βάλτε το σε ένα μπολ και από πάνω τα αμύγδαλα, και το μοσχοκάρυδο.