Υλικά:
- 1 1/4 φλιτζάνια γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη
- 1 κουταλάκι του γλυκού σιρόπι σφενδάμου
- 1 μεγάλη μπανάνα
- 1 φλιτζάνι νιφάδες φαγόπυρο
- 1/2 κουταλιά της σούπας σκόνη κακάο
- 1/2 κουταλιά της σούπας αμύγδαλα
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση:
Βάλτε το γάλα αμυγδάλου, το σιρόπι σφενδάμου, και 1/2 μπανάνα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν λεία. Ζεστάνετε μια κατσαρόλα και προσθέστε τις νιφάδες φαγόπυρου και το κακάο.Ύστερα, βάλτε στη κατσαρόλα το μίγμα γάλα - μπανάνα και μαγειρέψτε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν και να πήξει το κουάκερ, ανακατεύοντας συνεχώς. Όταν είναι έτοιμο βάλτε το σε ένα μπολ και από πάνω τα αμύγδαλα, και το μοσχοκάρυδο.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.