Υλικά:
- 1 ολόκληρο αυγό
- 1 ασπράδι
- 50γραμμάρια ανθότυρο
- 200γρ. γάλα 1,5%
- 3φλ. βρασμένα λαζάνια
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράστε τα λαζάνια και ύστερα βάλετε τα σε ένα ταψί. Παίρνετε ένα μίξερ και χτυπάτε το αυγό, το ασπράδι, το ανθότυρο και το γάλα και περιχύνετε το μίγμα στα λαζάνια. Ρίχνετε λίγο πιπέρι και αλάτι και τα ψήνετε στο φούρνο σε μέτρια θερμοκρασία, σκεπασμένα με αλουμινόχαρτο. Λίγο πριν είναι έτοιμα βγάλτε το αλουμινόχαρτο για να ροδίσουν.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.