Υλικά:
- 1 φλ. ρεβίθια βρασμένα
- 1/4 φλ ηλιόσποροι
- 3 κ.σ. μαγιονέζα light
- 1 κ.σ. μέλι
- 1/4 φ.λ. ξηρό κρεμμύδι
- ντοματίνια
- αλάτι πιπέρι
- ελάχιστο σκόρδο
- ψωμί του τοστ
Εκτέλεση: Αλέθετε σε ένα μπολ τα ρεβίθια, ρίχνετε τους ηλιόσπορους, την μαγιονέζα, το μέλι, τη μουστάρδα και το σκόρδο και ανακατεύετε καλά. Στη συνέχεια ψήνετε 2 φέτες ψωμί μέχρι να ροδίσουν. Αλείφετε σε κάθε μία τη sauce και προσθέτετε το κρεμμύδι από την μία πλευρά και τα ντοματίνια από την άλλη. Το sandwich είναι έτοιμο.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.