COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Καλοκαιρινή ομελέτα με σάλτσα


4 Ιουνίου 2015

Υλικά:

  • 8 αβγά
  • 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο
  • 2 πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
  • 1 κ.γ μπούκοβο
  • τριμμένο τυρί της αρεσκείας σας
  • ψιλοκομμένος βασιλικός
  • αλάτι- πιπέρι
  • 1 κουτί με ψιλοκομμένες ντομάτες

  Εκτέλεση:

Σε μεγάλο αντικολητικό τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι. Προσθέτετε το σκόρδο, το κρεμμύδι, τις πιπεριές και το μπούκοβο και τα αφήνετε μέχρι να ροδίσουν. Περιχύνετε με τις ψιλοκομμένες ντομάτες και αφήνετε τη σάλτσα να δέσει. Χαμηλώνετε τη φωτιά και σπάτε προσεκτικά ένα ένα τα αβγά από πάνω. Μόλις αρχίσουν να σφίγγουν προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Αν σας αρέσουν μελάτα κρατήστε τα 5-6 λεπτά στη φωτιά. Στο τέλος προσθέστε το τριμμένο τυρί και τον βασιλικό. Σερβίρετε με ζεστή φέτα ψωμί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.