Υλικά:
- 500 γρ. καρπούζι κομμένο σε κύβους χωρίς κουκούτσια
- 250 γρ. ζάχαρη
- 250 ml νερό
- 220 ml χυμό λεμόνι ή λάιμ.
Ρίχνετε στο μπλέντερ το καρπούζι και το νερό και τα χτυπάτε καλά. Στραγγίζετε το μείγμα σε μια μεγάλη κανάτα και προσθέτετε το χυμό του λεμονιού και τη ζάχαρη. Ανακατεύετε καλά μέχρι να διαλυθεί τελείως η ζάχαρη. Τοποθετείτε την κανάτα στο ψυγείο και σερβίρετε παγωμένη.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.